Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Iubitorii bucătăriei italiene sunt așteptați în food court Iulius Mall Suceava cu un nou restaurant – Sale e Pepe

Data publicării
Categoria

Începând de sâmbătă, 14 septembrie 2019, cei pasionați de sortimentele din Peninsulă se pot bucura de acestea într-un nou restaurant deschis în food court Iulius Mall Suceava, care propune un concept gastronomic modern și oferă o experiență culinară inedită, într-un ambient relaxant și primitor. Secretul Sale e Pepe constă în rețetele originale, aduse de pe țărmul Mediteranei.

Il giusto gusto (gustul potrivit) se regăsește în toate preparatele, care sunt realizate sub privirile clienților, în doar câteva minute. Gama de produse este diversă, pastele, specialitatea bucătăriei italiene, fiind, bineînțeles, vedetele meniului. Pizza, cu blatul său pufos, încântă papilele gustative, iar salatele poartă gândul spre vacanța de vară. Toate acestea sunt completate de tigelle, sandwich-uri specifice, umplute cu carne, brânză sau legume sezoniere. Specialitățile casei – insalata di mare, salată exclusiv din fructe de mare, și Cozze Marinara, preparat în vin alb – sunt deosebit de savuroase.

O masă delicioasă trebuie să fie însoțită de un desert pe măsură, pe care îl găsești în propuneri ispititoare la Sale e Pepe. Dar și de o cafea bună, iar în noua locație sunt sortimente ademenitoare prin aroma lor.

Atmosfera Sale e Pepe este întregită de un decor gândit pentru a oferi relaxare și o scurtă vizită în Italia. Mușchii de pe pereți dau prospețime, măslinul este nota exotică, iar fântâna îndeamnă clienții să-și pună dorințe, conform tradiției Fontana di Trevi. Mobilierul din lemn masiv, îmbinat cu elemente de verdeață, trimit cu gândul la localurile din cele mai frumoase orașe din Peninsulă.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.