Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Iulius Mall Suceava le oferă copiilor o vacanță de poveste

Data publicării
Categoria

Vacanța de vară se apropie, iar Iulius Mall Suceava le propune copiilor să își facă planurile de distracție în spațiile de joacă și recreere din îndrăgita destinație de petrecere a timpului liber.

Activități creative și amuzante, locuri de joacă antrenante, spații pentru mișcare în aer liber, magazine cu articole pentru copii și multe alte atracții îi așteaptă pe cei mici și pe părinții lor la Iulius Mall.

La trambulinele Fun Jump, amenajate în zona intrării principale a Iulius Mall, năzdrăvanii își vor putea exersa mișcările de acrobați. Tot în aer liber, la Bucovina Turism Activ, năzdrăvanii au la dispoziție numeroase modalități energice de recreere, precum perete de cățărare și traseu de parcurs la înălțime, dar și minicarturi și triciclete electrice pentru micii piloți.

Părinții care vor să combine joaca prichindeilor cu activitățile extrașcolare pot alege să îi surprindă pe cei mici cu sesiuni de distracție la Hopa Hopa, situat la etajul Iulius Mall. În spațiul special dedicat copiilor, cei mici pot să se joace, să danseze, să cânte, să coloreze şi să creeze alături de alți ștrengari de vârsta lor.

Copiii care vor să își dezvolte talentul la pictură pot să o facă într-o manieră inedită, cu nisip colorat, la Red Castle, locație pe care o găsesc la parterul mall-ului. Iar pentru cei cu îndemânare, Iulius Mall organizează aproape în fiecare week-end ateliere de creație gratuite și petreceri cu jocuri și concursuri, încurajând astfel socializarea și dezvoltarea abilităților.

Iulius Mall este destinația preferată și de copiii care iubesc animațiile. Cele mai frumoase filme dedicate celor mici și personaje haioase se întâlnesc la multiplexul Cinema City, al cărui program include toate noutățile așteptate de prichindei.

Adolescenții pasionați de jocurile interactive sunt așteptați la Club Strikers, de la etajul Iulius Mall, unde se vor putea distra încercând numeroasele dispozitive, iar cei care preferă să își petreacă timpul într-o lume virtuală, pot opta pentru consolele Xbox de la ANDCAT, pe care le pot încerca tot la etaj.

În plus, magazinele cu articole pentru copii din Iulius Mall îi vor ajuta pe părinți să completeze bagajul pentru vacanță cu tot ceea ce au nevoie, astfel încât cei mici să se bucure de piese vestimentare la modă, încălțăminte confortabilă și jucării tematice. O varietate de propuneri de sezon îi așteaptă la etajul Iulius Mall, în magazinul Nan by Danina Line, dar și la parter, unde vor găsi magazinele Dinoland, Delia `07, Armin Kids şi Evel Mod.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.