Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

KFC a deschis un restaurant în Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

KFC, cel mai popular lanţ din lume de restaurante specializate în produse din carne de pui, a inaugurat miercuri, 20 Ianuarie 2016, o nouă locație, în Iulius Mall Suceava.

Fanii KFC vor putea savura meniurile delicioase în food court, la etajul Iulius Mall Suceava. Pentru această deschidere, KFC a realizat o investiție de 350.000 euro. Noul restaurant are o suprafață de 126 de metri pătrați, creând astfel 25 de locuri noi de muncă.

„Cu prima deschidere KFC de anul acesta, suntem cu încă un pas mai aproape de fanii brandului. Extinderea rețelei de restaurante este importantă pentru noi și încercăm să găsim locații potrivite astfel încât să îi mulțumim pe toți cei ce vor să ne calce pragul”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

Odată cu inaugurarea noului restaurant, rețeaua KFC din România ajunge la un număr total de 58 de locații. Pentru mai multe detalii despre noutățile pregătite de KFC, accesați pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul kfc.ro.

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® și Extra Crispy™ Strips, Aripioare picante™, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvişuri de pui proaspăt preparate, biscuiți și garnituri. Există peste 19.400 de locații KFC în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network, şi numără 58 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.