Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Sesiune gratuită de patinaj și distracție pentru copii, sâmbătă, pe Dream Ice, la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Pasionații de mișcare au și în sezonul rece posibilitatea de a exersa în aer liber. Pentru cei care își doresc să se relaxeze împreună cu prietenii ori familia sau care vor să se mențină într-o formă fizică de invidiat, Dream Ice are zilnic gheața lustruită. Special pentru prichindei, Iulius Mall va organiza o petrecere pe gheață, cu intrare gratuită.

Și în acest sezon, patinoarul de la Iulius Mall Suceava este destinația preferată de distracție a sucevenilor, atrăgând numeroși amatori de patinaj, de toate vârstele. Pentru cei mici, Iulius Mall propune o petrecere pe gheață, unde invitați speciali vor fi clovnul Bobo și prietenul său, pinguinul. Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016, de la ora 12:00, Dream Ice va fi deschis doar pentru prichindei. La eveniment sunt așteptați copiii cu vârsta de până în zece ani, intrarea fiind liberă. Alături de năzdrăvani va fi personajul mult îndrăgit, Bobo, care s-a pregătit pentru sesiunea de patinaj și distracție cu jocuri haioase, concursuri tematice și baloane colorate. Ștrengarii se vor juca pe gheață timp de o oră și jumătate, putând fi însoțiți, dacă este necesar, de către un adult. Înscrieri se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceava sau la numărul de telefon +4 0230 208 700.

Între sesiunile de shopping, după școală sau în week-end, cei mici și cei mari se distrează pe ringul alb, petrecând timpul liber într-o manieră veselă și antrenantă. Dream Ice este amplasat la baza turnului Iulius Mall, pe o suprafaţă de o mie de metri pătrați, şi poate găzdui până la 200 de iubitori ai mişcării pe gheaţă. Arena este deschisă zilnic, între orele 14:00 şi 21:30. O sesiune de o oră şi jumătate costă zece lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria de la Ice Dream pentru cinci lei, dacă sunt copii, sau pentru zece lei, dacă sunt adulţi. Iar pentru a se mișca liber, își pot lăsa hainele la garderobă, contra sumei de un leu.

Patinoarul Ice Dream beneficiază de tehnologie performantă de răcire şi menţinere a gheţii, fiind funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.