Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Labormed susține campania Crucii Roșii cu o donație în medicamente de 100.000 euro

Data publicării
Categoria

Labormed, companie producătoare de medicamente generice, a raspuns campaniei lansată de Crucea Roşie Română Apel pentru victimele inundaţiilor, oferind o donaţie de medicamente în valoare de 100 000 euro.

Gama de produse oferite de către compania Labormed acopera medicamente pentru sistemul digestiv, antibiotice şi parafarmaceutice, care vor fi distribuite prin intermediul filialei de Cruce Roşie Suceava şi cu sprijinul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava către cabinetele medicale din cele 83 de localităţi afectate de inundaţii.

Medicamentele sunt foarte necesare în aceste zile în zonele afectate de inundaţii. Multumim Labormed pentru sustinerea apelului Crucii Roşii Române şi pentru solidaritatea manifestată faţă de victimele acestei catastrofe!, a declarat Mihaela GEOANĂ, Preşedintele Crucii Roşii Române.

Dorim ca prin această donaţie sa ne facem datoria de partener social oferind sprijin concret pentru nevoile imediate ale celor care sunt afectaţi de impactul catastrofal al inundaţiilor” a declarat Stephen R. Stead, CEO Labormed.

Reamintim că începând din 30 Iunie 2010, Crucea Roşie Româna a lansat campania națională Apel pentru victimele inundaţiilor. Persoanele care vor sa contribuie cu bani, pot face donații online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Române sau pot face donații in conturile special deschise de Crucea Roşie Româna la BRD – Agenția Piața Romană: cont lei RO36BRDE410SV51618614100 sau cont euro RO71BRDE410SV51618884100.

De asemenea, se pot face donatii de alimente greu perisabile prin intermediul Bancii de Alimente a Crucii Roşii în toate magazinelor din reţelele: Carrefour, Real, Mega Image şi Metro. Acestea vor fi distribuite de voluntarii Crucii Roşii in toate zonele afectate de inundatii din ţară.


Labormed, prestigious jucător de top pe piață farmaceutică din România și Europa Centrală și de Est are un model integrat de afacere: cercetare, producție și distribuție. Compania are portofoliu complex de produse generice moderne, produse OTC și remedii naturale precum și capacități excelente de cercetare și dezvoltare, deținând laboratoare de bioechivalență de nivel internațional.

Labormed deține cea mai moderna unitate de producție pentru tablete și capsule din România; astfel unul din zece tratamente cardiovasculare prescrise în România este produs de Labormed.

Compania operează prin trei divizii: Labormed pentru produsele cu prescripție, Ozone pentru produsele fără prescripție și Ozone Natural pentru remediile bazate pe extracte naturale.

Produsele Labormed se vând în Europa Central și de Est atât pe piața tradițională România dar și Polonia, Ungaria, Bulgaria, Cehia și Slovacia.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.