Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Vacanță în siguranță

Data publicării
Categoria

Direcţia Informare şi Relaţii Publice lansează site-ul Vacanţă în siguranţă, unde pot fi găsite informaţii utile pentru cei care se află în staţiunile de pe malul Mării Negre, precum şi detalii despre misiunile pe care lucrătorii MAI le desfăşoară pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă pe timpul sezonului estival 2010.

Accesând această pagină, cetăţenii pot afla care sunt atribuţiile lucrătorilor MAI în perioada sezonului estival, telefoanele la care se pot adresa în situaţii de urgenţă şi datele de contact ale unităţilor de poliţie din staţiunile de pe litoral.

Informarea turiştilor în legătură cu măsurile de prevenire a faptelor antisociale constituie unul dintre obiectivele importante avute în vedere la crearea acestui site.

Vacanţă în siguranţă

Pagina Vacanţă în siguranţă oferă turiştilor prezenţi pe litoral recomandări pentru evitarea unor situaţii neplăcute ce se pot ivi în timpul sejurului (furturi de bunuri din unităţile de cazare, de pe plaje, de/din autoturisme…), precum şi informaţii despre modul în care trebuie să acţioneze în cazul în care devin victime ale vreunei infracţiuni.

Portalul găzduieşte şi secţiunea Ştiri, care prezintă informaţii de ultimă oră referitoare la evenimentele cu impact pentru ordinea publică şi acţiunile efectivelor MAI pe litoral.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.