Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Linia VreauRăspuns pusă la dispoziție de Prefectură, la 2 luni de activitate

Data publicării
Categoria

Linia dedicată #VREAURASPUNS, care a devenit funcțională în data de 04.04.2020, pusă la dispoziție de Instituția Prefectului Județul Suceava, special pentru a răspunde întrebărilor sucevenilor referitoare la măsurile instituite și recomandările specialiștilor pentru prevenirea răspândirii infecției COVID 19, a recepționat în cele 2 luni de activitate ( 04.04.2020- 04.06.2020) un număr de 1314 apeluri telefonice și 526 de email-uri, care au fost soluționate în integralitate.

„Mulțumim sucevenilor pentru încrederea acordată și le reamintim să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.” a mai fost precizat în comunicatul prefecturii.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.