Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Plan de weekend: relaxare la terasă și fashion shopping, la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Weekendul prelungit este un bun motiv să apeși butonul de pauză și să te bucuri de primele zile de vară, alături de prietenii tăi. Transformă timpul liber într-o „vacanţă”, pentru că îl poți petrece în aer liber la terasa Promenade sau în timp ce faci terapie prin shopping la H&M. Totul cu responsabilitate și măsuri de protecție!

Vara își intră în drepturi, iar pauzele de cafea sau ieșirile în oraș le poți stabili pe terasa Promenade de la Iulius Mall. Este locul în care te poți bucura de gustul cafelei desăvărșite, într-o atmosferă prietenoasă și vibrantă. Și Starbucks te așteaptă cu cele mai bune specialități de cafea și cu deserturi gustoase, în regim takeaway. Siguranța ta este pe primul loc, astfel că sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, printre care: mesele sunt dezinfectate după fiecare client și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă echipament, poți împărți masa cu maximum încă trei prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Dacă vrei să dai un refresh garderobei, poți face o vizită la H&M pentru a descoperi noua colecție de vară. Diversitatea, creațiile originale bazate pe tendințele actuale și imprimeurile curajoase definesc articolele dedicate întregii familii. În această vară, poți să-i dai o șansă și balconului sau terasei tale să strălucească, oferindu-i o amenajare pe măsură, iar produsele de care ai nevoie se găsesc la Jysk sau la Brico Depot.

De asemenea, poți combina ieșitul în oraș și cu o vizită în locațiile cu produse alimentare, servicii farmaceutice, veterinare și de curățătorie funcționale. Programul acestora este disponibil pe www.iuliusmall.com/suceava.

Pentru siguranța ta și a celor din jur, îți recomandăm să plătești cu ajutorul cardului, să păstrezi distanța față de ceilalți și să îți iei toate măsurile de protecție.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.