Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Magazinul LaScarpa se deschide în Shopping City Suceava

Data publicării
Categoria

LaScarpa, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de marochinărie și încălțăminte din țară, va deschide în data de 4 Aprilie 2014 un nou magazin în Shopping City Suceava.

În primele trei zile de la deschidere, LaScarpa își așteaptă clienții cu reduceri speciale de 10% la toate produsele din colecția de primăvară-vară 2014.

Magazinul LaScarpa se adresează clienţilor de toate vârstele, oferind colecții atent selectate pentru dama, bărbați și copii, potrivite pentru orice ocazie. Creația modelelor, care stă la baza colecțiilor în sine, are la bază o strânsă colaborare cu câteva case de modă italiene renumite, dar și cu alte branduri cunoscute în întreaga lume. Produsele comercializate de magazinul LaScarpa oferă garanția calității, fiind confecționate din piele naturală şi ecologică și materiale menite să ofere confort celor care le poartă. În noua locație din Shopping City Suceava veți putea achiziționa de la pantofi colorați, stilați și eleganți, până la sandale, mocasini, saboți…

LaScarpa este o firmă cu tradiție în distribuția de încălțăminte, înființată în anul 1996. În prezent, brandul mai deține zece magazine la nivel național, în următoarele orașe: Bacău, Pitești, București, Brăila, Galați, Arad și Brașov.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.