Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Magazinul Rosini Design s-a deschis în Shopping City Suceava

Data publicării
Categoria

Fabrica de canapele Rosini Design a deschis un nou showroom în incinta Shopping City Suceava, ajungând astfel la cinci magazine specializate prin care clienții săi se pot bucura de diversitatea si flexibilitatea acestui producător.

În primele zile de la deschidere, clienții beneficiază de reduceri de până la 35% la produsele aflate în stoc.

Rosini produce și furnizează către clienții săi mobilier tapițat, mai exact canapele, colțare, fotolii, paturi si mobilier pentru club și cafenea, bucurându-se în ultimii ani de un flux sporit de clienți.

În magazinele specializate prin care operează acest brand, vă puteți bucura de o gamă largă de produse. Canapelele pot fi făcute după dorințele clientului, în funcție de dimensiune, culori și orientarea confortului.Toate aceste produse sunt realizate la Iași, mai exact în localitatea Tomești, de către o echipă omogenă, condusă de o familie soț – soție, români autentici mândri de munca lor de zi cu zi.

Specializat și orientat spre a respecta atât cerințele unui public cu preferințe clasice, cât și pe cele ale unui public modern, magaznul Rossini vă așteaptă cu o gamă largă de modele.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.