Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Pedalează pentru iubirea ta la Iulius Mall Suceava și vei sărbători dragostea printr-o vacanță la Roma

Data publicării
Categoria

În acest an, de Valentine`s Day, Iulius Mall Suceava te invită să dai frâu liber sentimentelor şi să demonstrezi „Cât de departe ai merge pentru dragostea ta? … pe bicicletă!”.

În luna când iubirea pluteşte în aer, provocarea pentru clienţii îndrăgitei destinaţii de shopping şi petrecere a timpului liber este să se înscrie în „Love Ride”, cursa pentru un sejur de răsfăţ în doi, la Roma.

În perioada 9 – 14 Februarie 2015, îndrăgostiţii vor putea participa la întrecerea cu premii oferite din toată inima de Iulius Mall, dacă se înscriu la Centrul Info, în limita locurilor disponibile. Astfel, clienţii curajoşi îi vor putea demonstra perechii lor cât de departe ar merge pentru dragostea ei şi o vor surprinde cu un cadou pe măsura iubirii pe care o împărtăşesc. Competiţia dragostei se desfăşoară zilnic, între orele 17:00 şi 20:00. Fiecare participant va pedala timp de 30 de minute, fără întrerupere, în spaţiul special amenajat la etajul Iulius Mall. Bicicliştii vor fi premiaţi pentru sentimentele lor, în funcţie de numărul kilometrilor pedalaţi. Cei care parcurg cinci kilometri vor primi invitaţii la patinoar sau băuturi răcoritoare, pentru zece kilometri răsplata este un voucher în valoare de 50 lei, pentru a savura o cafea în doi, cei care rezistă 15 kilometri vor câştiga un voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei, pentru a alege cadoul perfect de Valentine`s Day, în timp ce îndrăgostiţii care rămân pe bicicletă mai mult de 20 kilometri vor fi premiaţi cu un voucher Atlantis Gold, în valoare de 150 lei. Posesorul recordului fiecărei zile intră automat în finala „Love Ride”, care va avea loc pe 14 februarie. De Ziua Îndrăgostiţilor, campionul iubirii va câştiga un sejur la Roma, alături de jumătatea sa, pentru a-şi sărbători sentimentele într-unul dintre cele mai romantice oraşe din lume.

Înscrierile se pot face la Centrul Info, în limita locurilor disponibile.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.