Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Master în limba engleză la Universitatea Ştefan cel Mare Suceava

Data publicării
Categoria

Din toamna acestui an, la Universitatea Ştefan cel Mare Suceava se doreşte a se iniţia un program de studii de masterat în limba engleză, acesta urmând să funcţioneze în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică.

Prezent la Suceava, Fernando Peña López, responsabil Relații Internaționale al Universităţii din Coruna, va semna astăzi cu conducerea universităţii sucevene, reprezentată prin prorector prof. univ. dr. Gabriela Prelipcean, acordul de colaborare de Double Degree pentru programul de master comun denumit – New Tourist Products and Destination Management.

Potrivit prof. univ. dr. Carmen Năstase, decanul facultăţii menţionate, „masterul va fi în domeniul Administrarea afacerilor, orientat pe turism. Acesta va avea o durată de doi ani. Studenţii selectaţi de la USV vor avea posibilitatea sa participe la internship-uri şi stadii de practică în Spania şi de asemenea studenţi selectaţi din Spania vor avea posibilitatea să studieze în România. Considerăm că va exista adresabilitate din partea absolvenţilor de facultate, ţinând cont că un astfel de program se va finaliza cu o dublă diplomă, ceea ce va permite absovenţilor să îşi găsească mai usor un loc de muncă pe piaţa europenă”.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.