Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Masterautoglass propune soluții complexe în materie de parbrize și folieri auto Suceava

Data publicării
Categoria

Autoturismul – proprietate personală – a devenit o necesitate, depășind rangul de simplu moft. Se impune însă și o îngrijire corespunzătoare a acestuia, iar geamurile auto nu fac excepție de la regulă. Masterautoglass este un service care oferă sucevenilor servicii complexe în ceea ce privește montajul, folierea sau înlocuirea parbrizelor, lunetelor sau geamurilor laterale.
Service-ul este situat în Suceava, pe strada Traian Vuia nr. 2 D, vis-a-vis de fabrica de pâine Mopan. Din seria operațiunilor de care pot beneficia clienții le menționăm aici pe cele mai importante, care sunt realizate prompt și cu garanția calității de către specialiștii service-ului.
1. Înlocuiri și montaj de geamuri auto
Situațiile în care asemenea servicii se impun sunt extrem de diverse. Poate fi vorba de accidente, de acțiunea de uzură manifestată de factorii externi asupra geamurilor auto ori de fisuri apărute la nivelul acestora care se accentuează odată cu trecerea timpului.
Cert este că asemenea neajunsuri trebuie corectate cât mai rapid, pentru ca siguranța în timpul deplasărilor să nu fie afectată. Cei de la Masterautoglass vin astfel în sprijinul șoferilor cu serviciile de înlocuiri și montaj ale geamurilor auto. Detalii complete despre acestea se pot regăsi în cadrul site-ului oficial masterautoglass.ro, însă cei interesați de durata unei asemenea operațiuni pot afla și de aici că:
• Pentru autovehiculele cu parbriz în cheder timpul de montaj este de 1-2 ore.
• Pentru autovehiculele cu parbriz lipit, montajul se realizează în 4 ore pentru autoturisme și autoutilitare, respectiv 8 ore pentru autocamioane.
Recomandarea celor de la Masterautoglass este ca după montaj să se evite spălarea autovehiculului sau urcarea acestuia pe elevator, pentru a se realiza o fixare cât mai bună a parbrizului.
2. Montaj de folii autorizate R.A.R.
Persoanele interesate de folieri auto Suceava, mai exact de montarea de folii pe geamurile laterale, spate și lunetă, pot găsi la Masterautoglass soluțiile potrivite. Legea interzice montarea foliilor pe parbriz și geamurile mobile, iar pentru montare este necesară omologarea foliilor la R.A.R. dar și autorizarea service-ului pentru a efectua aceste operațiuni. La Masterautoglass aceste condiții sunt îndeplinite, iar foliile ce pot fi montate provin de la producători recunoscuți precum Sun Tek sau Llumar.
Ca timp de montare, folia solară pentru orice tip de autovehicul poate fi aplicată în aproximativ 4-5 ore, după cum se arată și în cadrul site-ului Masterautoglass.
Pentru cei care nu știu cum să aleagă tipul de folie potrivit, sau care se întreabă cum va arăta aceasta odată ce va fi montată pe geamurile auto, există în cadrul aceluiași site un simulator care lămurește pe deplin aceste detalii. Doritorii pot vedea cum se prezintă după montaj o folie, ținând cont de asemenea și de nivelul de vizibilitate pe care îl prezintă: 50%, 35%, 20%, 15%, respectiv 5%.
Ca servicii extra, acești profesioniști în parbrize și folii auto pot realiza montajul și la domiciliul clientului ori la o locație solicitată de către acesta. Montajul parbrizelor la domiciliu se realizează adăugând la tariful serviciului un cost de 1,5 lei per kilometru (distanța se calculează dus-întors, raportat la locația la care dorește clientul prestarea serviciului).
Beneficii oferite de service clienților
Experiența este atuul ce recomandă Masterautoglass – de peste 15 ani activează pe piața de profil, oferind de fiecare dată soluții prompte și calitative. Dincolo de acest aspect, există însă și o serie de alte avantaje de care beneficiază cei ce aleg acest service:
• Stoc suficient de parbrize, lunete sau geamuri laterale pentru diverse tipuri de autoturisme, autoutilitare sau autocamioane.
• Garanție 2 ani pentru geamurile auto montate în cadrul service-ului.
În cadrul website-ului există de asemenea o secțiune de noutăți unde cei interesați pot găsi informații utile, referitoare la îngrijirea parbrizului și geamurilor auto, sau sfaturi de sezon pentru a le putea menține în cele mai bune condiții.
Atunci când oferta de servicii vine la pachet cu prețuri avantajoase și calitate de necontestat se obține „rețeta” ideală pentru un service în care clienții au încredere. Masterautoglass respectă aceste cerințe – sucevenii și chiar și cei aflați doar în trecere dar care necesită servicii de înlocuire parbrize sau montări de folii auto omologate R.A.R. pot apela cu încredere la experții Masterautoglass.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.