Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Nobilia, cel mai mare producător de bucătării la comandă din Germania, deschide un showroom cu vânzare la Shopping City Suceava

Data publicării
Categoria

Cel mai mare producător de bucătării la comandă din Germania, bucătării comercializate sub brandul Nobilia, își deschide, începând de vineri 10 Octombrie 2014, prin intermediul companiei sucevene Distribution Magi Srl, un showroom cu vânzare în cadrul Shopping City Suceava.

Nobilia produce zilnic aproximativ 3.000 de bucătării la comandă în fabrica din Germania, având o experință în domeniu de aproape 70 de ani. Mobilierul este testat din toate punctele de vedere în laboratoarele fabricii, în peste 50 de puncte de testare, de la teste de umezeală și temperatură, până la pătare sau zgâriere. Garanția pentru produsele Nobilia fiind de 20 de ani la blaturi și fronturi și de 5 ani la restul componentelor.

Feroneria folosită la mobilierul de bucătărie Nobilia este produsă de către firma Hettich în exclusivitate pentru Nobilia. Aceasta este testată pentru minimum 80.000 deschideri, suportă greutăți de până la 80 de kg și dispune de sistem de amortizare inclus standard. De altfel, calitatea feroneriei este confirmată și de garanția oferită de 15 ani.

La Nobilia fiecare bucătărie este unică, în culori exclusive, produsă 100% în Germania și adaptabilă pe orice dimensiuni.

La Nobilia proiectarea bucătăriei, simularea computerizată 3D a acesteia, transportul și montajul sunt gratuite. Timpul de livrare al comenzii este de maxim 45 de zile.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.