Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Noi surprize de la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Suceava vine în întâmpinarea preferinţelor clienţilor săi cu noi locaţii de relaxare pentru toate vârstele, dar şi cu servicii profesionale. Sucevenii care îşi petrec timpul liber în îndrăgita destinaţie de shopping pot alege să se recreeze jucându-se pe console Xbox şi parcurgând circuite de căţărat, în timp ce clienţii care caută servicii tipografice au o ofertă de nerefuzat.

De curând, la etajul Iulius Mall Suceava a fost amenajat un spaţiu dedicat tuturor pasionaţilor de jocuri. Indiferent de vârstă, sucevenii se pot distra alături de prieteni în întreceri captivante, cu ajutorul consolelor Xbox. Cinci televizoare LED, cu diagonala de 106 cm, de ultimă generaţie, prevăzute cu tot atâtea seturi de echipamente de gaming îi aşteaptă pe amatorii de adrenalină virtuală să se recreeze. Imaginea şi sunetul sunt la parametrii de calitate ridicaţi, oferind clienţilor o experienţă realistică. Doritorii pot alege din peste 50 de jocuri disponibile, pentru toate preferinţele, printre acestea numărându-se: FIFA 15, Grand Theft Auto 5, Mortal Kombat 4, Call of Duty, Tekken, Assassin’s Creed, Sonic, Mario, Angry Birds. În plus, consolele sunt prevăzute cu sistemul revoluţionar Kinect, care permite controlul personajelor din jocuri doar prin simpla mişcare a corpului în faţa televizorului. Totul se realizează printr-o cameră video avansată, care analizează poziţia corpului de 30 de ori pe secundă şi transferă mişcările către caracterul din joc, fiind o modalitate de mişcare distractivă.

În exteriorul Iulius Mall Suceava, pe platforma pietonală, cei amatori de mişcare se pot amuza parcurgând trasee de căţărare. Copiii, tinerii şi adulţii pot escalada un perete cu o înălţime de 8 metri, dezvoltându-şi capacităţile motrice. Aceştia vor fi în deplină siguranţă, fiind echipaţi cu ham şi cască de protecţie. Pentru cei cu spirit de aventură este amenajat şi un circuit de căţărare, cu tiroliană şi numeroase obstacole. Traseele sunt diferite ca şi complexitate, oferind senzaţii comparabile unui parc de aventură şi un alt mod de a petrece timpul liber.

Iulius Mall Suceava vine în întâmpinarea clienţilor care au nevoie de servicii tipografice cu o nouă locaţie. La etaj s-a deschis Print Revolucion, locul unde sucevenii vor găsi soluţii pentru promovarea afacerii lor. Elevi, studenţi sau persoane juridice vor alege dintr-o gamă largă de servicii, gata să răspundă nevoilor lor. Xerox, listări, etichete, afişe, pliante, flyere, cărţi de vizită, printuri de mari dimensiuni, people stopper, roll-up banner, print pe autocolant, termofoliere, tipizate personalizate, serigrafie, tampografie şi concepţie grafică sunt în oferta serviciilor Print Revolucion.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.