Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Noua Generaţie Yaris a ajuns şi în România!

Data publicării
Categoria

Ieri, 18 Octombrie 2011, Toyota Suceava a lansat noua generaţie Yaris, eveniment ce a avut loc concomitent în 20 de locaţii Toyota din întreaga ţară.

Partenerii şi jurnaliştii din întreaga țara au fost martorii la dezvăluirea modelelor din Generaţia Geniu şi au putut descoperi noutăţile care situează Noul Yaris în avangarda clasei B.

Poze realizate de ArTiStul.

Pentru a-şi demonstra calităţile, noul Toyota Yaris a fost testat de câteva persoane publice cunoscute care l-au condus în situaţii obişnuite stilului lor de viaţă. Care au fost reacţiile lor precum şi ce le-a plăcut cel mai mult la noua generaţie Yaris vor fi doar câteva lucruri pe care participanţii la lansare le vor descoperi în cadrul evenimentului.

Aflat la cea de-a treia generaţie, Noul Yaris vine să demonstreze, din nou, că este cu un pas înaintea celorlaţi, aducând noi combinaţii ingenioase de beneficii:

  • spaţiul interior: Yaris-ul a inventat practic conceptul devenit faimos compact la exterior, dar spaţios în interior (disponibil opțional).
  • motorizări eficiente: conceptul Toyota Optimal Drive introdus de Toyota combină tehnologia superioară a motoarelor cu ultimele inovaţii în materie de design şi cu transmisiile avansate. Yaris Noua Generaţie este disponibil în trei variante de motorizări: 1.0 l VVT-i 69 CP, 1.33 L Dual VVT-i 99 CP şi 1.4 L D-4D DPF 90 CP.
  • design interior şi calitate percepută de top: Yaris Noua Generaţie continuă să ridice standardele de calitate ale segmentului, la un nivel întâlnit de obicei în clase superioare. În interior regăsim un habitaclu creat în jurul şoferului, cu o poziţie de condus ergonomică, precum şi cu materiale de o calitate percepută superioară.
  • sisteme multimedia avansate şi accesibile: Toyota Touch şi Toyota Touch & Go sunt noutăţile absolute în materie de conectivitate, pe care Yaris Noua Generaţie le prezintă publicului, confirmând că ingeniozitatea este unul din atu-urile sale.

Toyota Touch este un sistem inteligent de acces şi control al funcţiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1″, color şi camera video pentru marşarier . Toyota Touch & Go (disponibil opțional) adaugă acestuia şi sistemul de navigaţie şi serviciile web.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Toyota a ales să îi spună acestei noi generaţii Yaris Generaţia Geniu.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.