Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Noua policlinică Arcadia Centrul Medical Bucovina din Suceava a fost inaugurată

Data publicării
Categoria

Un sistem de sănătate performant este acela în care și componenta publică, și componenta privată oferă servicii medicale de înaltă calitate – aceasta este concluzia desprinsă, prin și printre cuvinte, la festivitatea de inaugurare a Arcadia – Centrul Medical Bucovina, cea mai nouă policlinică privată deschisă în cartierul Zamca din Suceava.

Disciplină vitală în asamblul medicinii moderne, specialitatea Radiologie și Imagistică Medicală a deschis noi orizonturi în activitatea medicală, cu beneficii semnficative pentru bolnavi. În ultimele trei decade, datorită formidabilului progres tehnic pus în valoare de minți strălucite, au aparut metode noi de diagnostic: ecografia, tomografia computerizată sau imagistica prin rezonanță magnetică. Metode de diagnostic prezente astăzi prin intermediul nostru și în Suceava.

Noua policlinică Arcadia Centrul Medical Bucovina din Suceava a fost inaugurată

Arcadia CMB este cel mai performant centru de radiologie și imagistică din Suceava, contribuind în mod direct la îmbunătățirea ofertei de servicii medicale în oraș și regiune, la ameliorarea standardului de viață și de sănătate al populației prin accesul la posibilități avansate de investigații și diagnostic.

Arcadia Centrul Medical Bucovina (CMB) este un centru medical născut dintr-un amestec de ambiție, cunoaștere, trudă, pasiune, perseverență și o atenție deosebită pentru detaliu și calitate.

Investiția sufletească și materială a avut drept scop:

  • crearea unui ambient cald, primitor și funcțional;
  • achiziția de aparatură nouă, de ultimă generație;
  • asigurarea de servicii prompte;
  • politețe și solicitudine din partea unei echipe de specialiști cu experiență.

Arcadia CMB dispune de cea mai performantă aparatură de specialitate:

  • computer tomograf;
  • ecograf;
  • imagistică prin rezonanță magnetică.

Echipamentele achiziționate sunt de ultimă generație, având caracteristici care le recomandă a fi cele mai bune din Suceava în acest moment.

În cadrul conferinței de deschidere, domnul profesor doctor Dragoș Negru, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, președintele Societății de Radiologie și Imagistică Medicală din România, șeful clinicii de Radiologie și Imagistică Medicală a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași și, nu în ultimul rând, coordonatorul Centrului de Imagistică Medicală Arcadia Iași a pus accent pe echipa formată în jurul Arcadia CMB, precum și pe colaborarea strânsă între Arcadia și Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași.

“Filozofia noastră a fost, este și va rămâne simplă: considerăm medicina o adevărată artă. Acest lucru nu face decât să ne facă să oferim o calitate deosebită în tot ceea ce înseamnă servicii medicale.

În acest fel am crescut, iar astăzi avem peste 60.000 de pacienți diagnosticați la Arcadia Iași. Arcadia Medical Centrul de Imagistică a devenit pilonul unei construcții absolut uluitoare, Arcadia Hospital este cel mai mare spital privat din România, un spital cu 220 de paturi și multiple clinici cu performanțe absolut impecabile în ceea ce privește medicina, ambientul, managementul și satisfacția bolnavilor noștrii.

Bolnavii trebuiue să beneficieze de ultimele tehnici, de o știință grozavă a tuturor celor ce se ocupă de sănătatea lor, iar noi vă garantăm că diagnosticul va fi la cele mai înalte cote și aici, la Arcadia Centrul Medical Bucovina.”

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.