Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

INTERCOOLT îi provoacă pe liceeni suceveni la un concurs de fotografie

Data publicării
Categoria

Suceava, un judeţ intercultural este tema concursului de fotografie organizat de Grupul de Iniţiativă Interculturală al Tinerilor din Judeţul Suceava – INTERCOOLT în cadrul proiectului Tineret pentru Interculturalitate, finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Actiune, Acţiunea 1.2 – Iniţiative ale tinerilor.

Concursul este destinat elevilor de liceu cu vârstele cuprinse între 14 şi 19 ani, rezidenţi ai judeţului Suceava. Participanţii pot înscrie în concurs o singură fotografie, însoţită de o descriere, data şi locaţia unde a fost făcută fotografia.

Fotografiile trebuie să includă motive interculturale, persoane sau obiecte reprezentative temei. Ulterior, participanţii vor putea trimite imaginile prin accesarea online a formularului de înscriere. Perioada de înscriere a imaginilor în concurs este 24 septembrie-24 octombrie. Regulamentul concursului poate fi accesat de către participanţi la adresa menţionată mai sus.

Imaginile vor fi jurizate de o echipă formată din fotografi profesionişti, membri ai comunităţilor etnice şi un membru al grupului Intercoolt. Aceştia vor evalua viziunea, expresivitatea şi relevanţa la tema propusă.

Cele mai bune 50 de fotografii vor fi expuse în cadrul unei expoziţii ce va avea loc la Clubul Artelor Vizuale, din incinta Shopping City Suceava. Marele premiu va consta într-un voucher pentru un curs de artă fotografică. Cele mai bune şase fotografii vor fi premiate cu tricouri, cărţi, stick-uri USB, agende.

Prin acest concurs, INTERCOOLT doreşte să promoveze o atitudine creativă în rândul tinerilor din judeţul Suceava în tratarea temei şi, totodată, face apel la conştientizarea asupra diversităţii culturale de pe teritoriul judeţului. Arta fotografică poate fi văzută ca o formă modernă şi interactivă de incitare la dialog intercultural.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.