Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Provident Financial România şi-a inaugurat sucursala din Suceava

Data publicării
Categoria

Compania de credite de consum Provident Financial România şi-a inaugurat astăzi sucursala din Suceava, în cadrul unui eveniment la care au participat Esther Blythe, vice-ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii în România, şi reprezentanţi ai celor mai importante autorităţi locale din municipiul Suceava. Dintre aceştia îi menţionăm pe Florin Sinescu, prefect Suceava, Alexandru Rădulescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi Gabriel Lucian Grigoriu, Deputy General Manager Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.

Punctul de lucru din Suceava este cea de-a nouăsprezecea sucursală Provident în România. Operaţiunile au fost demarate aici anul trecut ca parte a unor investiţii totale de peste 30 de milioane de euro, realizate de companie în 2011. O echipă de peste 55 de agenţi şi angajaţi le oferă sucevenilor consultanţă şi servicii financiare simple şi personalizate, peste 1.500 de locuitori beneficiind de produsele Provident în ultimul an.

Provident Financial România şi-a inaugurat sucursala din Suceava

Prin inaugurarea acestei sucursale, Provident îşi continuă planurile de dezvoltare în partea de nord-est a ţării, o zonă extrem de importantă pentru noi. Evenimentul de astăzi reprezintă dovada succesului pe care produsele şi serviciile noastre îl au în Suceava, a declarat Ivo Kalik, directorul general al Provident Financial România.

Prezentă în Suceava pentru a participa la acest eveniment special, vice-ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii în România, doamna Esther Blythe, a vorbit despre succesul modelului de afaceri al Provident şi a răspuns întrebărilor jurnaliştilor referitoare la investiţiile britanice în România.

Prin rezultatele extraordinare pe care le are în România, Provident devine un simbol al modelului britanic de business care îşi bazează succesul pe responsabilitate şi corectitudine. Cu o experienţă de peste 130 de ani în Marea Britanie şi investiţii de peste 140 de milioane de euro în România, Provident este unul dintre cei mai importanţi investitori britanici în această zonă a Europei, a declarat Esther Blythe.

Compania Provident se adresează unui segment bine definit, cel al creditelor de consum, care permit cetăţenilor să îşi asigure un echilibru financiar, prin luarea unor decizii responsabile. Sper ca sucursala deschisă în Suceava să contribuie la dezvoltarea business-ului Provident la nivel naţional a afirmat Florin Sinescu, prefectul Municipiului Suceava.

O instituţie financiară precum Provident este esenţială într-o comunitate, intrucât răspunde nevoilor cetăţenilor de a avea un buget echilibrat în familie. Doresc, de asemenea, să felicit Provident pentru toate proiectele sociale pe care le-a desfăşurat de-a lungul timpului şi să îi asigur de tot sprijinul nostru în astfel de iniţiative viitoare, a menţionat Alexandru Rădulescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean al Municipiului Suceava.

Pe lângă serviciile financiare simple şi personalizate, Provident a derulat de curând un proiect comunitar în parteneriat cu Primăria Suceava şi Clubul Eco-Montan Origini Verzi Suceava. Astfel, în urmă cu o săptămână, peste 30 de voluntari Provident au reamenajat un loc de joacă din Parcul Prefecturii, în cadrul programului Fiecare parc are povestea lui, derulat de companie în cele mai importante oraşe din ţară. Spaţiul de joacă a fost ales în urma unui vot public la care au participat peste 1.600 de suceveni, investiţia în Suceava depăşind 3.700 de euro. Dorim să dezvoltăm proiecte sociale care să răspundă nevoilor reale ale comunităţilor pe care le deservim; de aceea, investim anual în programe de educaţie financiară şi în proiecte de dezvoltare comunitară, a adăugat Ivo Kalik.

În prima jumătate a acestui an, Provident a deschis puncte de lucru în Baia Mare, Satu Mare, Vaslui, Miercurea Ciuc şi alte oraşe mai mici, ca parte a unor investiţii de peste 30 de milioane de euro, programate de companie pentru acest an. În cei 6 ani de prezenţă în România, Provident a oferit servicii financiare pentru peste 500.000 de clienţi în peste 60 de oraș e din întreaga ţară. Compania are acum peste 700 de angajaţi şi colaborează cu peste 3.800 de agenţi independenţi la nivel naţional.

Provident Financial este compania care în 2006 a introdus în România un concept inovator de creditare: împrumutul la domiciliu, adică sume mici de bani, oferite rapid şi pe termen scurt, direct la domiciliul clienţilor. Noutatea absolută constă în faptul că, prin acest serviciu suplimentar şi opţional, oferit contra cost, împrumuturile sunt acordate în doar 48 de ore de la solicitare, iar ratele sunt încasate săptămânal de la domiciliu, de către agenţii companiei, după un program stabilit de comun acord.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.