Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

O dramă (?) la vânătoare

Data publicării
Autor
Constantin DURA

Toata lumea (creştină) normală ştie că nu este bine să stai înaintea prostului şi înpoia calului. Dar să stai în bătaia puştii şi să-ţi meargă mai bine, prea seamănă a poveste.

Norocosul unei asemenea întâmplări este preotul răspopit în ministru al agriculturii care a tras lozul norocos la o vânătoare, la care nu a vânat mistreţul cu colţi de argint ci a fost împuşcat. Unde? Păi, tocmai ce v-am spus: la vînătoare. Da, ştiu ca v-aţi prins despre cine este vorba, dupa cum ati şi zâmbit.

Ilie al nostru s-a ales cu Daciana europarlamentar şi cu ginerele, Victoraş, ca preşedinte al PSD. Chiar dacă Năstase va continua să-i îndemne pe hăitaşi să-i numere ouăle, domn’ Ilie va evita subiectul-acum şi în vecii vecilor.

Plecarea lui Cristian Diaconescu din PSD l-a înfuriat pe domnul Sârbu în aşa fel încât a strigat pe mai multe glasuri că C.D. este un profitor. Domnul fost părinte n-a înteles din Biblie decât un singur lucru: cine nu este cu noi este împotriva noastră şi s-a apucat să dea cu candela în cap celui mai neprihănit pesedist.

Privind la I.S. am început să înţeleg, după zeci de ani,titlul unui roman al lui P. Popescu, Mai dulce ca mierea e glonţul patriei. Adevărat, când vine de la…

Ricoşeul a ajuns şi pe meleagurile bucovinene, chiar în Suceava. Domnul proaspăt preşedinte al pesedimii române, Victor Ponta, ginerele împuşcatului, este vechi prieten cu un cunoscut pesedist sucevean, Ovidiu Donţu, care în scurt timp s-ar putea să devină foarte cunoscut. Ce să-i faci dom’ Mîrza, se pare că a venit timpul să faceţi ce era în poza din campania electorală: să puneţi haina pe umăr şi să o luaţi la pas domol acăsuca!

Pentru cei care erau în şcoala primară dar şi pentru cei care au dat în mintea celor din clasa întâia menţionez că este vorba de o vânătoare care a avut loc în vremea când Adrian Năstase era prim-ministru, iar Ilie Sîrbu, tatăl Dacianei, căsătorită cu Victor Ponta, preot de profesie, a devenit ministru. La acea vânătoare, Adrian Năstase l-a împuşcat (din greşeală) pe Sîrbu în zona inghinală, atunci presa scriind că fost afectată şi zona testiculară.

A fost sau n-a fost o dramă ştie doar cel păţit. Ca totodeauna.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.