Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Lenuța și telefonul mobil

Data publicării
Categoria

Lenuţa, originară din localitatea Horodnic de Jos, este o domnişoară prospăt majoră şi eleva unui liceu din Suceava. Părinţii ei, oameni gospodari de altfel, s-au gandit c-ar fi bine ca Lenuţa să aibă toate cele necesare de-ale gurii, de-ale şcolii, dar şi de-ale fiţelor. Aşa că i-au făcut pe plac achiziţionându-i un telefon de ultimă generaţie, în valoare de circa 800 lei, că doar nu-i aşa, fiţele costă…

Văzându-se cu telefonul super şmecher în mână, Lenuţa noastră s-a gândit că ar fi bine să se laude în faţa colegilor, deseori arătându-şi cu mândrie bijuteria Hi-Tech. Doar că, în ziua 25 a lunii februarie, Lenuţa a uitat ce e ăla un telefon mobil şi de valoarea acestuia, neglijându-l şi, în acelaşi timp, dându-i idei de afaceri altei domnişoare de tot 18 ani, Raluca, din comuna Fîntînele, care nu a stat prea mult pe gânduri, sustrăngându-l.

Lenuţa a fost fată isteaţă şi a anunţat poliţia, care a identificat-o pe Raluca ca fiind suspectă de comiterea furtului. Deşi a impresionat atât poliţia, cât şi tot mediul de afaceri sucevean din domeniul telefonei mobile prin vânzarea super rapidă a telefonului, aceasta nu a scăpat de un dosar penal pentru furt calificat. Că doar, nu-i aşa, prostia se plăteşte.

Între timp, Lenuţa şi-a recuperat telefonul şi a promis părinţilor şi poliţiei că de acum nu-l va mai scăpa din ochi.

Publicitate

Comentarii (1)

  1. Nusume

    Omul din greseli invata, nu mai are rost sa comentam despre provenienta personajelor sau alte lucruri care nu le-a fost dat sa aleaga. faceti un edit la „sutrangându-l” ca parca nu suna bine :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.