Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

O nouă amenajare și mai multă distracție pentru prichidei, la Hopa Hopa, în Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Vacanța de vară este în toi, iar distracția nu are limite! Iulius Mall Suceava îi invită pe copii să se joace la Hopa Hopa, spațiul de la etajul mall-ului așteptându-i într-un nou decor și cu mult mai multe surse de amuzament.

Pentru a se asigura că distracția prichindeilor este la cote maxime, spațiul de joacă Hopa Hopa îi întâmpină cu și mai multe activități antrenante și o nouă amenajare, veselă și colorată. Indiferent de vârstă, ștrengarii pot alege dintr-o multitudine de posibilități de recreere, adaptate preocupărilor lor. Hopa Hopa are acum un nou concept, mult mai dinamic, care îi stimulează pe năzdrăvani să facă mișcare și să se distreze, în același timp. Copiii au la dispoziție un spațiu de joacă mult mai complex, care include două tobogane spiralate, un pod mișcător, tiroliană și multe alte dispozitive. Cei mai mici dintre vizitatori pot opta pentru alunecări pe alte două tobogane, care duc direct în piscina cu bile multicolore.

La Hopa Hopa, timpul liber al prichindeilor este exploatat la maximum, atât prin joaca sub atenta supraveghere a personalului, cât şi printr-o varietate de activităţi recreative şi educative. Astfel, își pot dezvolta abilitățile creative, își pot valorifica imaginația și învață lucruri noi. Iar pentru cei care vor să își aniverseze ziua de naștere într-un loc cu o ofertă generoasă de posibilități de distracție, pot organiza petreceri tematice la Hopa Hopa.

Pentru că în vacanță pofta de joacă a copiilor nu are limite, de luni până vineri, un bilet de zece lei le asigură prichindeilor distracție atât cât vor, în intervalul orar 10.00 – 13.00.

Iar dacă vor un maraton de amuzament, pot opta pentru abonamente de cinci intrări, iar a șasea este cadou din partea Hopa Hopa. Tariful normal pentru o jumătate de oră de joacă este cinci lei.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.