Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Târg Handmade, competiție de șah și promoții estivale, la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

În această perioadă, clienții Iulius Mall Suceava se pot bucura de cel mai îndrăgit sezon de cumpărături, cel al promoțiilor estivale. În plus, sesiunile de shopping din magazinele preferate pot fi combinate cu achiziții de la expozanții Târgului Handmade, care se va desfășura în acest week-end.

De vineri până duminică, în perioada 28 – 30 iulie 2017, parterul Iulius Mall Suceava găzduiește Târgul Handmade. Expozanți cu îndemânare și imaginație le vor propune vizitatorilor o varietate de articole lucrate manual. Pentru cei care vor bijuterii și accesorii originale, pentru a-și completa ținutele de seară sau de sezon, Târgul Handmade este locul în care vor găsi nenumărate opțiuni, realizate din pietre prețioase și semiprețioase, lemn, fimo sau prin tehnica steampunk, create din mici piese ale mecanismelor de ceas. În plus, cei care vor să ofere un cadou inedit sau să își personalizeze căminul, pot opta pentru tablouri, ceasuri de perete, cutii de biuterii și multe alte decorațiuni. La târg sunt disponibile și piese vestimentare și accesorii, dar și cosmetice naturale.

Copiii și tinerii pasionați de șah sunt așteptați vineri, de la ora 9.00, în sala de conferințe Iulius Mall Suceava, pentru a-și demonstra iscusința în mutări inteligente. Concursul este organizat de Palatul Copiilor Suceava și se adresează jucătorilor din județ, cu vârsta de până în 15 ani.

În plus, sesiunile de shopping sunt și mai plăcute în această perioadă, pentru că brandurile din Iulius Mall Suceava își întâmpină clienții cu promoții de până la 70%. Piese vestimentare, încălțăminte, articole sportive, bijuterii, produse cosmetice, decorațiuni și multe altele sunt acum la oferte estivale. Catalogul complet al promoțiilor este disponibil pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.