Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

O nouă ediție Trend Mariaj are loc la Shopping City Suceava, în perioada 21 – 23 mai

Data publicării
Categoria

O nouă ediție Trend Mariaj va avea loc la Shopping City Suceava, în perioada 21 – 23 mai. Evenimentul, dedicat viitorilor miri dornici să afle care sunt cele mai noi tendințe în materie de nunți, va reuni, timp de trei zile, specialiști din diverse domenii.

Astfel că, toți cei care se pregătesc de nuntă vor avea ocazia să descopere o multitudine de oferte și servicii de care au nevoie pentru organizarea cu succes a nunții.

Specialiștii din domeniu, prezenți la Shopping City Suceava de vineri până duminică, îşi aşteaptă vizitatorii cu o abordare fresh, dar și cu cele mai noi tendinţe şi idei în materie de nunţi: rochii de mireasă și costume de mire, torturi, prăjituri, candy baruri și ice bar, decoraţiuni şi aranjamente florale, lumânări, inele de logodnă şi verighete, servicii foto și servicii video, cabine foto, invitaţii personalizate şi mărturii, artişti şi formaţii. Viitorii miri vor fi consiliați în legătură cu tot ce este nou, ce li se potrivește cel mai bine și vor afla, cu siguranță, care sunt elementele care vor face ca nunta lor să fie exact așa cum au visat. Cei interesați vor putea alege din ofertele extrem de variate de invitaţii şi mărturii, verighete din aur alb, galben ori rose, rochii de mireasă, dar vor avea şi ocazia să vizualizeze albumele şi portofoliile fotografilor şi videografilor prezenţi la târg. În plus, vor putea admira amenajările şi decoraţiunile prezentate de experţii florali în culoarea anului sau tematici de nuntă cât mai diverse.

Organizarea nunții poate fi o etapă solicitantă şi stresantă pentru orice cuplu, motiv pentru care recomandarea specialiştilor este ca viitorii miri să fie informaţi, să îşi împartă sarcinile pe etape şi să le rezolve din timp. Și în acest an, specialiștii prezenti la Trend Mariaj vin în ajutorul tuturor celor care au decis să se căsătorească cu o gamă variată de servicii, idei și oferte personalizat.

Evenimentul va avea loc la Shopping City Suceava, timp de trei zile, în perioada 21 – 23 mai 2021, și se va desfășura conform tuturor măsurilor de siguranță impuse în contextul pandemic actual.