Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Suceava

Data publicării
Categoria

Orange România anunţă extinderea acoperirii de voce şi date în 9 localităţi rurale din judeţul Suceava: Horodnic de Jos, Moara, Neagra Şarului, Ortoaia, Petia, Rădăşeni, Ţibeni, Vereşti şi Vicovu de Sus.

Pentru extinderea reţelei Orange în localităţile rurale au fost instalate noi antene GSM care asigură un semnal optim, atât în exteriorul clădirilor, cât şi în interior. Clienţii din localităţile respective vor avea semnal atât pentru apeluri şi SMS-uri, cât şi pentru accesarea contului de e-mail şi navigarea pe internet la viteză EDGE. Toţi clienţii Orange pot verifica online calitatea semnalului din zona în care se află. Locuitorii din judeţul Suceava pot beneficia de întreaga ofertă Orange de soluţii de comunicare: abonamente, cartele PrePay şi o gamă largă de telefoane.

Orange este operatorul cu cea mai extinsă acoperire geografică din România, dar continuă în mod susţinut dezvoltarea reţelei. Odată cu adăugarea acestor 9 localităţi, 97,57% din populaţia judeţului Suceava are acces la serviciile de telefonie mobilă. Vrem să oferim locuitorilor din Horodnic de Jos, Moara, Neagra Şarului, Ortoaia, Petia, Rădăşeni, Ţibeni, Vereşti şi Vicovu de Sus serviciile şi produsele de telefonie mobilă de care au nevoie, indiferent că e vorbă de cartele PrePay, oferta Senior ori abonamente din portofoliul Orange, asigurând în acelaşi timp o acoperire de calitate. În acest sens vom continua în anii următori să investim în acoperirea 2G şi 3G, în special în zonele rurale a declarat Mădălina Suceveanu, Director Tehnic Orange România.

Orange România are în judeţul Suceava o reţea extinsă de acoperire şi de distribuţie: două Orange shop-uri, un Orange kiosk, șapte Orange store-uri şi numeroase alte puncte de vânzare.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.