Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Orașul sunteți voi

Data publicării
Autor
ArTiStul

Colaboratorul nostru Andrei STAN, aflându-se prin oraşul Salcea, observă că pe indicatorul de la ieşirea din localitate spre Dumbrăveni sunt scrise cu spray-ul tot felul de minuni. Opreşte maşina, coboară şi face câteva fotografii.

Ulterior, fotografiile au fost publicat pe Internet, iar apoi s-a autosesizat şi Monitorul de Suceava care îi cere explicaţii viceprimarului din Salcea, Aurel ŞERBAN. Acesta declară:

Noi credem că nu cei de la galerie au scris acele însemne. La intrarea în Salcea dinspre Dumbrăveni s-a scris „comuna Salcea”, şi de aceea ar putea fi vorba de nişte localnici, din grupul celor care nu sunt de acord cu transformarea localităţii în oraş.

Întrebat de ce nu au fost şterse însemnele, el a explicat că a fost făcută o sesizare la poliţie, şi cum încă se fac cercetări acestea nu pot fi îndepărtate. Asta în timp ce comisarul şef Sorin LUCHIAN, şeful Poliţiei oraşului Salcea, a precizat însă că din punctul de vedere al poliţiei însemnele pot fi şterse. Lipsă de comunicare între instituţii?

Tot comisarul şef Sorin LUCHIAN a arătat că cercetările privind identificarea autorilor sunt încă în curs, însă însemnele sunt mai mult ca sigur opera membrilor galeriei din judeţul vecin. Aceasta variantă o susţin şi eu pentru că mâzgâliturile au apărut exact după meciul FC Ceatatea Suceava – FC Botoşani. Şi nu au fost singurele. Eu am mai văzut câteva la ieşirea din municipiul Suceava (doar că ulterior ele au fost şterse) care erau realizate în acelaşi stil. Oare să fie doar o simplă coincidenţă?

Ideea care e? Mă îndoiesc că vadalii vor fi identificaţi, dar indicatoarele pot fi curăţate. Chiar trebuie să treacă câteva luni ca cineva să ia atitudine? Şi asta cred că ar trebui să vină de la sine, nu sub presiunea mass-mediei.

La urma urmei e în joc imaginea oraşului vostru. Iar oraşul sunteţi voi!

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Publicitate

Comentarii (2)

 1. doguletz

  Domnul Vice` ar trebui sa citeasca mai atent ce scrie pe acel panou, nu scrie comuna Salcea ci comuna SUCEAVA…

  Răspunde

 2. Simona

  Dar nu sunt numai in Salcea…si la iesirea din Jud. Suceava inspre Botosani(prin Dumbraveni) nu au fost sterse.acum o saptamana inca mai erau. Asta e lumea in care traim…Asta e Romania.
  Unii oameni chiar nu isi pot schimba mentalitatea.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.