Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Parlamentari… parlamentari!

Data publicării
Autor
Constantin DURA

Lume multă, oameni puţini, spune, plin de obidă, românul nostru care mai merge pe la biserică şi stie ca acum e post şi citeşte Biblia.

Prin bătrâna nostră Europă dictonul de mai sus se potriveşte de minunene celor aleşi ca parlamentari.

Portugalia. Aici o comisie parlamentară va ancheta în premieră pe premierul lor pentru tot felul de presiuni, printre care şi unele care urmăresc a face ciocul mic presei iberice. Cred că ştiţi răspunsul premierului: el se află gata pregătit (aşa cum sunt şabloanele în memoria telefoanelor mobile); nu este adevărat, denigrare…

Italia. Patria lui Berlusconi a dat parlamentari şi mai capabili decât premirul din Portocalia. Ei au votat o lege care permite ca timp de 18 luni membrii guvernului să se şteargă undeva cu citaţiile primite şi să nu se prezinte ca tot macaronarul la Procuratură. Bineînţeles, din întâmplare, printre ei este şi cel care a primit în meclă sărutul unei statui, care a îmbogăţit o clinică stomatologică, premierul Berlusconi care este anchetat pentru că a dat 600.000 de verzişori avocatului său pentru a-i procura declaraţii false, favorabile. Pentru răspunsul lui B. tastaţi aceeaşi tasta ca mai sus.

România. Un deputat de Cluj, ajutat de adjunctul poliţie clujene, deci doi oameni mari la stat (mă refer la instituţie şi nu la talie), au avut o misiune secretă într-un bordel clandestin din oraş. Existau informaţii că patroana stabilimentului obliga fete să se prostitueze şi folosea chiar minore. Aşa că, cei doi şi-au luat camere le hotel şi au început cercetările. Le-au chemat în camerele de hotel ca să vadă dacă vin de bunăvoie sau sunt obligate după cum auziseră. Când a ajuns fata în camera deputatului, el a scos imediat p… picsul şi… aici s-a stins lumina şi nu mai ştiu ce s-a întâmplat.

Evenimentul Zilei, ziarul care a dat această ştire, citează din declaraţia fetei luate la studiu de domnul parlamentar. Cum adica la studiu, vezi zice pe bună dreptate. Staţi să vă cruciţi. Vâjnicul apărător al drepturilor cetăţenilor din circumscripţia sa, a declarat foarte minios că el a făcut doar un studiu de impact. Din declaraţia fetei rezultă o crasă incultură pentru că ea a spus că a întreţinut relaţii sexuale. Treaba limbii române dacă îi mai zice şi studiu de impact.

Dom’ deputat a tastat şi el aceeaşi tastă dar a ameninţat cu proces pe cei de la ziar. Parcă văd cum vor plăti cei de la ziar pentru denigrare întrucât avocatul deputatului va aduce ca probe delegaţia pentru acest studiu, decontarea transportului, chitanţe de la hotel, costul meselor şi a şampaniei, diurna şi suma de 250 de lei plătite fetei care a fost studiată. Aici îmi scapă un amănunt: i-a dat sau nu fata chitanţă?

Stati cu ochii pe televizor şi aşteptaţi concluziile prezentate de cercecetătorul parlamentar în Camera Deputaţilor despre studiul de impact.

Hai ca iar i-am luat pe toţi… ce e şi cu ţara asta că nu se mai înteleg oamenii între ei? Unul zice studiu, alta zice sex. Mă gândesc că ea este unguroaică şi nu ştie bine româneşte.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Promo

Comentarii (1)

  1. paul

    Trist dar din pacate adevarat!!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.