Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Pershy Ukraine

Data publicării
Categoria

Instituţia Prefectului – judeţul Suceava informează locuitorii judeţului Suceava de naţionalitate ucraineană ca au la dispoziţie un canal de televiziune digitală prin satelit. Acesta se numeşte Pershy Ukraine şi are un program de 24 de ore pe zi.

Având în vedere deschiderea noastră pentru întărirea cooperării bilaterale cu statele din vecinătate, am răspuns pozitiv solicitării domnului Vasyl Boiechko, consulul general al Ucrainei la Suceava, de a face publice coordonatele acestui canal de televiziune. Este datoria noastră, a autorităţilor, să promovăm activ drepturile persoanelor care aparţin comunităţilor minorităţilor, să le asigurăm posibilitatea de a se informa şi de a comunica în limba lor maternă, a precizat Florin Sinescu prefectul judeţului Suceava.

Caracteristicile tehnice ale canalului de televiziune digitală de satelit Pershy Ukraine sunt: Satellite: Amos 2 (4*W), Frequency: 10,806 GHz, Polarization: H, SR: 30000, FEC:3/4, Standard: DVB–S/MPEG-2, ID: PERSHYI UKRAINE, Provider: Spacecom, Encryption: none.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.