Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Poluarea, o problemă pentru Suceava

Data publicării
Categoria

Una din cele mai delicate probleme cu care se confruntă Primăria Municipiului Suceava este legată de mediu, a declarat Ion Lungu, primarul municipiul Suceava.

Cantitatea de pulbere și noxe din mediul înconjurător din municipiul Suceava a depășit limita în anul 2011. În acest sens, se vor purta discuții cu Agenția de Protecție a Mediului în vederea găsirii unor soluții. Primarul Ion Lungu a menționat că se va recurge la măturarea și spălarea străzilor, dar și la amendarea firmelor care eliberează pulbere în mediul înconjurător.

Tot în cadrul conferinței de presă săptămânale, edilul a anunțat că se poartă discuții în privința realizării unei hărți de zgomot a municipiului Suceava, a colectării selective a deșeurilor și a autovehiculelor abandonate în spațiile publice. Toate aceste probleme vor fi discutate împreună cu reprezentanții Agenției de Protecție a Mediului, deciziile ulterioare urmând să conducă la soluționarea acestora.

În acest context, Ion Lungu a menționat faptul că abia acum a fost semnat contractul pentru realizarea Gropii ecologie de deșeuri în localitatea Moara, acest proiect fiind mult tărăgănat de Ministerul Mediului.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.