Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Primăria dorește să alimenteze și să extindă rețeaua de gaz metan din zona Burdujeni sat

Data publicării
Categoria

În cadrul conferinței de presă săptămânale, primarul Ion Lungu a menționat faptul că una din preocupările primăriei este alimentarea și extinderea rețelei de gaz metan în zona Burdujeni sat a municipiului Suceava.

În acest context s-au purtat discuții la Ministerul Economiei pentru găsirea unei soluții și s-au cerut clarificări celor de la E-ON Gaz pentru a se vedea disponibilitatea acestei firme în vederea unei eventuale colaborări. În același timp, primarul nu a exclus varianta unui parteneriat cu un operator privat.

Primăria Municipiului Suceava va realiza o chestionare a populației din zona Burdujeni sat în perioada imediat apropiată pentru a stabili unui număr de locuințe care doresc racordarea la rețeaua de gaz. Chestionarea presupune semnarea unor formulare de către locuitori, iar dacă numărul acestora va unul consistent, proiectul va fi demarat. În aceste condiții, primarul Ion Lungu face un apel către toți locuitorii din zona Burdujeni sat să-i trateze pe reprezentanții primăriei care vor realiza chestionarea cu toată seriozitatea și să colaboreze pentru a fi posibilă realizarea proiectului de extindere a rețelei de gaz metan în această zonă a municipiului.

În Burdujeni sat locuiesc aproximativ 3.000 de persoane în 600 de locuințe, iar pe lângă acestea sunt luate în calcul diverse sedii ale firmelor comerciale și ale instituțiilor socio-culturale (școli, grădinițe, biserici).

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.