Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Pro Beauty Shop, un nou magazin în Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Suceava le propune clienţilor săi o nouă destinaţie de cumpărături şi răsfăţ.

Pro Beauty Shop a deschis primul magazin din Suceava, la parterul mall-ului, oferind produse cosmetice şi de îngrijire profesionale tuturor celor care doresc să îşi menţină frumuseţea.

Pe rafturile Pro Beauty Shop se găsesc articole de cea mai bună calitate, ale unor branduri renumite şi intens utilizate în centrele de înfrumuseţare din întreaga lume. Magazinul pune la dispoziţia clienţilor săi, atât saloane de specialitate, cât şi persoane care cumpără pentru uzul propriu, o gamă foarte variată şi extinsă de mobilier, aparatură, accesorii şi produse profesionale. În fiecare lună, Pro Beauty Shop îşi întâmpină clienţii cu oferte atractive, pentru ca toţi să beneficieze de servicii ireproşabile, fie acasă, fie la salon.

Pro Beauty Shop este un magazin specializat, care aduce mai aproape de suceveni trendurile în materie de înfrumuseţare. Produse pentru îngrijirea părului, aparatură şi accesorii pentru coafură, tehnici pentru cosmetică, machiaj profesional, dotări pentru manichiură şi pedichiură sunt doar o parte din propunerile Pro Beauty Shop pentru toţi clienţii care îşi doresc să se răsfeţe la cele mai înalte standarde. Calitatea produselor este garantată de brandurile comercializate, acoperind şi cele mai exigente cerinţe. Pe lângă produsele care menţin frumuseţea, noua locaţie oferă şi soluţii de regenerare a tenului sau părului, reducere vizibilă a ridurilor sau corectarea eficientă a unor probleme de ordin estetic.

Pro Beauty Shop are o reţea de 11 magazine, deschise în cele mai importante oraşe din ţară, şi este partener pentru sute de centre de înfrumuseţare, pentru care asigură de la mobilier şi dotări tehnice, până la produsele utilizate.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.