Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Republica, Luxor și Dego Toys

Data publicării
Categoria

Republica şi Luxor sunt noii chiriaşi Iulius Mall Suceava care au adus în nordul ţării haine şi accesorii cu stil, în croiuri urbane, elegante sau pentru ocazii speciale. Elicopterele şi avioanele Dego Toys zboară deja prin Iulius Mall, iar roboţii şi tancurile-amfibie rulează pe o platformă specială. Inovative, jucăriile Dego sunt preferate de copii, dar şi de adulţii pasionaţi de telecomandă.

Republica aduce în Iulius Mall Suceava o garderobă modernă pentru femei şi bărbaţi. Hainele Republica – magazin situat la parterul Iulius Mall Suceava, pe culoarul central – sunt purtabile zi de zi, din materiale noi, în croiuri şi culori care au în centru femeia şi bărbatul ce îmbină vestimentar partea practică cu cea elegantă. Colecţia pentru damă este seducătoare, bogată în detalii. Se ştie că femeile au nevoie de haine în culori vii, aşa că Republica propune clientelor un stil şic şi vesel. Colecţia pentru bărbaţi este temperată, axată pe pantalonul denim purtabil în orice situaţie, pe cămăşi, pulovere şi tricouri uşor de asortat. Magazinul invită clienţii să experimenteze moda actuală, să îşi aleagă în ton încălţămintea, genţile sau alte piese de marochinărie. Magazinul Republica a fost amenajat ingenios şi atractiv: dressing-ul modern a fost plasat într-o încăpere tapetată în stil aristocrat, bine iluminată şi cu spaţiu suficient pentru vizionare şi probare a produselor.

Pentru persoanele care adoptă stilul urban, practic şi deloc discret, noul magazin Luxor deschis în Iulius Mall Suceava oferă o gamă variată de modele. La parterul centrului comercial, domnişoarele găsesc la Luxor bluze, kaftane şi rochii scurte, toate în tendinţe. Imprimate cu chipuri diafane ori cu ale unor celebrităţi cum ar fi Michael Jackson, cu motive florale sau geometrice, în culori contrastante sau aprinse, aceste haine pot fi accesorizate cu centuri sau bijuterii supradimensionate. La Luxor, cămăşile cu talia bine conturată, caroiate, dungate sau pastelate sunt la mare căutare. Unele pot desăvârşi ţinutele office, completate cu taioare din stofă, în modele şi nuanţe care denotă eleganţă. Doamnele şi domnişoarele invitate la petreceri de zi sau de seară îşi pot alege de la Luxor ţinute pe gustul lor. De lungime medie sau lungă, rochiile sunt în culori aprinse, preponderent vaporoase şi ample, cu spatele sau umerii dezveliţi. Distinse, asortate cu şiraguri strălucitoare care împodobesc bretelele sau cambrează talia, rochiile Luxor sporesc farmecul feminin.

Dego Toys aduce în Iulius Mall Suceava un tărâm minunat al jucăriilor inovative şi de calitate nu doar pentru cei mici, ci pentru toate vârstele. Bucuria jocului arde cu pasiune şi inocenţă în fiecare dintre noi, însă pentru copii joaca este importantă şi constituie mediul de dezvoltare a personalităţii şi a imaginaţiei. La noul stand Dego Toys, amplasat în Iulius Mall Suceava lângă magazinul Picioru’ Gras, găsiţi deja zburând avioane şi elicoptere în copie fidelă a unor modele celebre. Pe o platformă specială rulează şi pot fi testate tancuri-amfibie, motociclete de curse, maşini care imită vehiculele trimise în misiune pe Lună sau dispozitive luminoase şi rotitoare, toate electronice, cu motoare perfomante şi ghidate prin telecomandă. Produsele – comercializate de Dego Toys la preţuri accesibile – aparţin vestitului producător Danbar Toys, lider mondial în crearea şi promovarea de jucării inovative. Marca britanică este implicată în întreg ciclul de viaţă al jucăriilor sale: de la proiectare şi fabricare, la distribuţie pe întreg mapamondul. Pe lângă design-ul modern şi atractiv, cu platformă pentru testare, standul Dego Toys are şi un ecran ce prezintă alte produse, vârfuri de gamă. Jucăriile Dego Toys din Iulius Mall Suceava sunt destinate copiilor şi adulţilor atraşi de telecomandă şi au fost concepute în scopul recreerii, dar şi din pasiune pentru tehnica de ultim moment. Ghidate după principiile calitate, valoare, grijă faţă de mediu şi corectitudine, produsele Dego Toys întrunesc toate elementele de siguranţă impuse de Comunitatea Europeană.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.