Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Restaurant Old Times Suceava sau „bunul gust, la el acasă”

Data publicării
Categoria

Joi, 4 Februarie 2010, am avut onoarea să fim invitați la inaugurarea unuia dintre cele mai selecte locații din Suceava, Restaurant Old Times.

Amplasat pe strada Mihai Viteazu nr. 38, nu departe Colegiului Național Petru Rareș, în apropierea sediului Crai Nou, restaurantul mizează pe o ambianță cu specific retro, picturile, fierul forjat, lemnul și, nu în ultimul rând, modelul de scaune și banchete ales, ducându-te cu gândul la frumoasele vremuri de odinioară.

Restaurantul Old Times Suceava va fi o locație în care va predomina și buna dispoziție, printr-o serie de evenimente ce vor avea loc la fiecare sfârșit de săptămână. Conform domnului Marcel Cușnir, proprietarul locației Old Times se dorește a fi o locație de referință pentru publicul sucevean atunci când vine vorba de bun gust, atât în ambianță, produse culinare oferite, cât și în spectacolele live care vor fi organizate în fiecare sfârșit de saptămână cu ajutorul trupei Café Concert.

De asemenea, Cornel Lefter, managerul restaurantului ne-a dezvăluit că, sâmbătă, 13 Februarie 2010, va fi organizat primul bal vintage din Suceava, în cadrul căruia cei care vin îmbrăcați cu cele mai inedite ținute vintage vor fi premiați!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.