Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Retapițare, Mobilă la comandă în Suceava – DDmob

Data publicării
Categoria

Ai nevoie de o canapea sau un colţar la comandă? Nimic din ceea ce găseşti deja nu se încadrează în locul în care îţi doreşti să pui canapeaua, fie datorită spaţiului pe care îl ai, fie culorilor sau materialului din care este făcută? Specialitatea firmei DDmob este să-ţi satisfacă această nevoie de mobilă la comandă în Suceava şi localităţile limitrofe.

DDmob are peste 16 ani de activitate în domeniu, în tot acest timp realizând diferite modele de mobilă la comandă şi obţinând experienţa necesară pentru a realiza obiectul de mobilier potrivit pentru fiecare client în parte.

Aceştia folosesc materiale importate, ce au o calitate garantată şi respectă cerinţele normelor Europene actuale. DDmob realizează mobilă la comandă precum tabureţi, scaune, mic mobilier, scaune, fotolii, canapele şi orice alt obicet de mobilier este solicitat de client.

În momentul în care apelezi la serviciile firmei DDmob primeşti transport gratuit dacă te afli în oraşul Suceava sau în apropiere (10 km distanţă maxim), garanţie la lucrările realizate de aceştia, mentenanţă şi consultanţă gratuită.

Retapiţare şi Recondiţionare Mobilier Suceava

Deşi activitatea de bază a firmei este confecţionarea obiectelor de mobilier la comandă, aceştia se concentrează şi pe retapiţare şi recondiţionare obiecte de mobilier în Suceava. Aşa că dacă eşti sentimental şi nu vrei să arunci canapeaua atât de dragă sufletului tău primită de la bunica, poţi să-i extinzi durata de viaţă apelând la servicii de retapiţare şi recondiţionare canapele Suceava de la DDmob.

Mai mult decât atât stai cu ochii în patru pe pagina de angajări a celor de la DDmob, fiindcă dacă eşti tapiţer, tâmplar sau croitoreasă ai şanse să faci parte din minunata echipă şi să lucrezi la confecţionare de mobilă la comandă, ba chiar şi retapiţare sau recondiţionare mobilier.

Mai multe informaţii poţi găsi pe www.ddmob.ro. Dacă ai nevoie de serviciile firmei DDmob, poţi să-i contactezi prin intermediul formularului de contact de pe website, poţi lăsa un email pe office@ddmob.ro, îi poţi găsi în Suceava pe strada Cernăuţi nr. 99 sau poţi apela la numărul de telefon 0741 052 202.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.