Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Sărbătoarea Bobotezei la Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava

Data publicării
Categoria

Astăzi, după rânduiala Bisericii Ortodoxe, la capela de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, preotul militar al unităţii a oficiat Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur, iar la slujbă au participat lucrători de la subunităţile din municipiul Suceava. De asemenea, a fost săvârşită Slujba Aghezmei mari, la crucea de gheaţă ridicată în curtea inspectoratului.

Sărbătoarea Bobotezei la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava

În timpul desfăşurării manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătoarea Botezului Domnului, un număr de 85 de jandarmi au asigurat, alături de efective ale IPJ Suceava şi ISU Suceava, măsurile de ordine publică în zona Mănăstirii Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, a bisericii Sfântul Apostol Andrei din Suceava şi la lăcaşurile de cult din localităţile din judeţ unde funcţionează subunităţi de jandarmerie.

Jandarmii au acţionat pentru protecţia participanţilor, prevenirea aglomerărilor de persoane şi a busculadelor în apropierea zonelor de distribuire a apei sfinţite, îndepărtarea persoanelor ce apelează la mila publicului şi a celor aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi pentru rezolvarea situaţiilor ce pot să apară pe timpul desfăşurării manifestărilor. În timpul acestei misiuni nu s-au înregistrat fapte care să aducă atingere legilor şi normelor de convieţuire socială.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.