Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Selecţie pentru studenţii care doresc să lucreze în Germania pe durata vacanţei de vară

Data publicării
Categoria

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în colaborare cu Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, anunţă organizarea selecţiei pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanţei de vară. Angajatorii străini oferă 150 locuri de muncă, în domeniile: servicii, hotel-gastronomie, curăţenie clădiri, agricultură.

La selecţie pot participa studenţii şi masteranzii care urmează cursuri de zi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii.

Verificarea cunoştinţelor de limbă germană – testarea candidaţilor – se va efectua în scris, prin completarea unui chestionar, în limba germană şi oral prin participarea la un interviu.

Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană se desfăşoară in perioada 6 Februarie 2012 și 22 Februarie 2012, între orele 9:00 și 15.00, la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în cadrul Direcţiei Relaţii Internaţionale EURES şi Mediere, Bucuresti, Strada Avalanşei nr. 20-22, parter.

Informaţii suplimentare cu privire la documentele necesare, formularele utilizate şi condiţiile de participare se pot solicita la numerele de telefon +4 021 33 72 194, +4 0758 236 632 sau se pot obţine accesând site-ul instituției, la secţiunea Munca în străinătate.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.