Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Servicii integrate de ocupare prin platforma web Job-Finder

Data publicării
Categoria

Începând cu luna aprilie 2014 AJOFM Suceava, în parteneriat cu AJOFM Brăila, AJOFM Galaţi, AJOFM Iaşi, S.C. RU Europe SRL şi Centru De Estudios Infer Spania, implementează pe o perioadă de 18 luni proiectul Job-Finder: Formare, Informare şi asistenţă în Dezvoltarea carierei şi Reintegrare profesională.

Partea inovatoare a acestui proiect este componenta de expunere vizuală, care oferă o platformă e-assistance cu servicii de orientare şi consiliere profesională on line, alături de serviciile de mediere a locurilor vacante, gestionate printr-un portal web pentru găsirea unui loc de muncă.

Platforma şi portalul oferă posibilitatea înregistrării cererilor şi ofertelor de muncă, informaţii legislative şi oportunităţi de deschidere a unei afaceri proprii, noutăţi despre desfăşurarea cursurilor de formare profesională. Alături de meseriile cunoscute deja pe piaţa locală a muncii, proiectul oferă posibilitatea calificării în profesii care diversifică aria ocupaţională a planului de formare al agenţiei, menţionând, în acest sens, cursurile de peisagist – floricultor, babysitter sau lucrător în creşterea animalelor.

Creşterea mobilităţii ocupaţionale a grupului ţintă este una din priorităţile atelierelor de dezvoltare personală şi creştere a stimei de sine, precum şi a atelierelor de stimulare a antreprenoriatului, organizate în cadrul proiectului.

Promo

Comentarii (1)

  1. OVI

    Da-ti va rog un link activ ca sa putem accesa siteul- platforma.Nu am reusit sa-l gasesc pe net prin propriile mele cautari.MULTUMESC ANTICIPAT !

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.