Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Și nouă ne pasă!

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Sâmbătă, 2 Aprilie 2011, filiala Suceava a Organizației Salvați Copiii România a demarat în Iulius Mall Suceava acțiunea de Flash Mob împreună cu voluntarii, coordonatorii și alți participanți dornici să li se alăture.

Evenimentul a înregistrat participarea a aproximativ două sute de persoane care s-au întâlnit în parcarea de la Iulius Mall, locul unde au fost informați cu privire la scopul acestui meeting și de asemenea s-au ținut două simulari de Flash Mob. Majoritatea voluntarilor au fost elevi ai colegiilor Petru Rareș, Ștefan cel Mare și Dimitrie Cantemir, dar au participat și elevi de gimnaziu și studenți, semn că tinerii nu au rămas indiferenți față de copiii din Japonia care au suferit de pe urma catastrofelor.

Oamenii implicați s-au împărțit în două grupe, acoperind zona Auchan și etajul mall-ului. La ora 18:00 în incinta Iulius Mall a fost oprită muzica și s-a realizat standstill-ul. Voluntarii au rămas nemișcați timp de patru minute, printre oamenii prezenți acolo la acea oră, reușind astfel să capteze privirile mirate. După ce s-a scurs timpul, a fost difuzat mesajul de solidaritate al Organizației Salvați Copiii, justificând actul petrecut.

Poze realizate de Andrei APARASCHIVEI.

Ce înseamnă sa fii voluntar? Răspunsul la aceasta întrebare l-au găsit toți cei care au ales să renunțe la câteva minute din timpul lor pentru a arăta ca nu sunt indiferenți, pentru a transmite lumii că e omenesc să îți pese.

Manifestarea de sâmbătă s-a desfășurat sub deviza Și nouă ne pasă și face parte din campania națională realizată de Salvați Copiii România.

Orice donație se poate face în conturile RO43RNCB0071011434790083 (pentru donaţii în lei) și
RO16RNCB0071011434790084 (pentru donaţii în euro), Banca Comericală Română, Sucursala Plevnei Bucureşti, sau online.

Felicitări pe această cale Organizației Salvați Copiii şi de asemenea mulţumiri Iulius Mall Suceava.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.