Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Soluții moderne de amenajare, la Ceramica Stil, din Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Clienţii Iulius Mall Suceava care doresc să îşi reamenajeze locuinţa au la dispoziţie showroomul Ceramica Stil, deschis la etaj, care le oferă soluţii moderne pentru un ambient elegant.

Pentru cei care vor să dea o nouă culoare locuinţei sau vor să o rearanjeze conform noilor tendinţe, Ceramica Stil este locul în care vor găsi ceea ce îşi doresc. Fie că vor un design în culori îndrăzneţe, un mobilier de baie la modă sau detalii care să pună în valoare spaţiul disponibil, specialiştii Ceramica Stil sunt pregătiţi să vină în întâmpinarea clienţilor cu idei unice şi materiale de cea mai bună calitate.

Soluții moderne de amenajare, la Ceramica Stil, din Iulius Mall Suceavaa

În noul showroom din Iulius Mall, sucevenii pot alege dintr-o diversitate de modele de gresie şi faianţă, în nuanţe, dimensiuni şi texturi variate, aduse exclusiv din Spania. Ceramica Stil este importator direct, materialele fiind selectate de la producători renumiţi în domeniu şi la preţuri avantajoase. Pentru că se pune accent pe calitate şi pe adaptarea la noile trenduri în amenajare, în portofoliul de produse comercializate în showroom se regăsesc şi numeroase modele de plăci de gresie şi faianţă decorative, cu motive florale, geometrice, peisaje şi alte detalii, care răspund oricăror preferinţe.

Soluții moderne de amenajare, la Ceramica Stil, din Iulius Mall Suceavaa

Ceramica Stil le oferă clienţilor soluţii complete pentru amenajarea optimă a băii, punând la dispoziţia acestora şi mobilier produs în Polonia. Iar cei care sunt în căutarea parchetului pentru locuinţă, aici vor găsi modele de calitate germană. În plus, în mod gratuit, specialiştii Ceramica Stil realizează simulări tridimensionale personalizate pentru fiecare client, asigurând consiliere în alegerea materialelor necesare şi transportul la domiciliu.

Publicitate

Comentarii (1)

  1. Beniamin

    Cei mai tari de pe piață. Felicitări.!!! Marimi respectate.calitate super.iar pentru calitate .însăsi preturile sunt acceptabile. vorbim pentru pretențioși.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.