Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Stagii de practică internaţionale pentru studenţii suceveni

Data publicării
Categoria

În perioada 1-30 aprilie AIESEC Suceava oferă studenţilor suceveni oportunitatea de a se înscrie pentru participarea la stagii de practică sau de voluntariat internaţionale, prin intermediul programelor Global Internship Program şi Global Community Development Program.

Odată cu terminarea facultăţii, interesul pentru un loc de muncă este mult mai mare, iar alegerea unui job poate fi problematică. AIESEC vine în întâmpinarea acestei dileme cu nenumărate posibilităţi de lucru în cadrul unei companii din străinătate prin intermediul Programului de Internshipuri Globale. Scopul programului este de a susţine dezvoltarea profesională şi personală a tinerilor din întreaga lume. Astfel, persoanele care doresc să aibă parte de o experienţă internaţională de muncă relevantă, au oportunitatea să îşi contureze viitorul profesional într-un cadru cât mai diversificat din punct de vedere cultural. În această perioadă AIESEC Suceava recrutează studenţi pentru internship-urile în domeniul educaţional şi cel de marketing.

Prin intermediul Programului internaţional de voluntariat tinerii pot avea parte de experienţe inedite, timp de 6 săptămâni într-o altă parte a lumii. Accesând acest program sucevenii pot alege între social work, predare în limba engleză, psihologie, sociologie, training, project management, marketing, ecologie ş.a. Printre beneficiile participării la un astfel de stagiu se numără: câştigarea experienţei de lucru într-un mediu multicultural, cunoştinţe teoretice şi practice, impact semnificativ asupra dezvoltării personale şi profesionale, dezvoltarea aptitudinilor de leadership, public speaking, spiritului inovativ, a responsabilităţii sociale şi a capacităţii de a înţelege oamenii din jur…

AIESEC propune oportunităţi în toata cele 110 ţări în care este prezent, însă, în cadrul acestei recrutari, ţările care oferă la momentul actual cel mai mare număr de programe pentru tineri sunt India, China, Germania, Norvegia, Rusia, Polonia, Brazilia şi Turcia.

În data de 18 Aprilie 2013, începând cu ora 20:00, studenţii suceveni sunt aşteptaţi în corpul E al universităţii, sala 005, să participe la evenimetul de prezentare al stagiilor de voluntariat şi de practică. În cadrul acestui eveniment, vor afla mai multe despre AIESEC şi despre internship-urile pe care le oferă şi vei avea oportunitatea de a vorbi cu persoane care au fost plecate în diverse ţări prin intermediul programelor noastre.

Pentru înscriere accesaţi site-ul oficial.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.