Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Teo & Sofia, un nou magazin în Iulius Mall Suceava, dedicat mireselor

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Suceava continuă să îşi diversifice portofoliul de magazine pentru a răspunde cerinţelor clienţilor săi. De curând, la parterul îndrăgitei destinaţii de shopping şi petrecere a timpului liber, pe culoarul Auchan, a fost deschis un nou magazin, Teo & Sofia, dedicat mireselor şi eleganţei feminine.

Teo & Sofia propune cele mai frumoase rochii de mireasă pentru clientele care îşi doresc să impresioneze invitaţii în cea mai importantă zi din viaţa lor. Croite după noile tendinţe în domeniu şi realizate din materiale fine, de o înaltă calitate, bijuteriile vestimentare se pliază pe toate gusturile. Rochii tip sirenă, prinţesă, scurte, cu trenă sau clasice sunt o parte din modelele la modă pe care miresele le pot găsi la Teo & Sofia. Mai mult, în noul magazin sunt prezentate şi accesorii deosebite, pentru un plus de eleganţă: voalete, gentuţe, coliere, cercei, coroniţe şi multe altele.

Teo & Sofia este destinaţia de cumpărături ideală şi pentru doamnele şi domnişoarele care îşi doresc rochii rafinate pentru evenimente deosebite. Atenţia la detalii, calitatea materialelor şi croiurile aparte recomandă modelele tuturor celor care vor să fie admirate pentru ţinutele lor.

Toate articolele sunt realizate în atelierul propriu, având avantajul de a putea fi modificate în timp foarte scurt, după preferinţele clientelor, şi de a avea un preţ avantajos. În plus, cele care îşi doresc un anumit model, îl pot comanda direct în magazinul de la Iulius Mall.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.