Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Ultimele zile de înscrieri pentru o primăvară internațională

Data publicării
Categoria

Ești elev în clasa a IX-a sau a X-a? Vrei să înveți altfel decât o faci la școală și să te descoperi pe tine în același timp? Vrei să îți faci prieteni din diferitele țări ale lumii, din Mexic, Japonia, India, Franța sau Brazilia? Dacă răspunsul tău este Da, atunci participă în perioada 3 Februarie 2013 – 13 Martie 2013 la proiectul GROW.

Ce este GROW? Cel mai popular proiect de educație non- formală, organizat de Școala de Valori în parteneriat cu AIESEC care se desfășoară pe parcursul celor 4 ani de liceu, cu scopul de a oferi tinerilor pe toată perioada liceului un conținut educațional complementar activității lor școlare.

De ce GROW e diferit? Internaționalismul – programul este susținut în limba engleză de studenți internaționali veniți în România prin organizația AIESEC. Abordarea pe termen lung. Conținutul educațional îmbunătățit continuu. Acoperirea națională – proiectul se desfășoară în cele mai mari 14 orașe din România (București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Arad).

Ce voi învăța în GROW? Timp de șase săptămâni sub forma a zece ateliere de lucru liceenii vor explora teme precum abilități de comunicare, alimentație sănătoasă, ecologie, autocunoaștere, vor învăța cum să dea feeddback constructiv, să lucreze în echipă, cum să înfrunte potențiale situații de discriminare și ce înseamnă cetățenia europeană.

Aceste sesiuni sunt construite pentru a răspune nevoilor specifice acestei grupe de vârstă și pentru a-i ajuta pe liceeni să își dezvolte aptitudini utile indiferent de calea aleasă după finalizarea studiilor și o atitudine care îi va sprijini în atingerea obiectivelor personale.

Cum ma pot înscrie la GROW? Completând până la data de 23 Ianuarie 2013 formularul de aplicare disponibil pe site-ul proiectului. Ne gasiți și pe Facebook.

Până acum, în program, au participat 5.699 de elevi din 180 de licee, pregătiți de 246 studenți internaționali.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.