Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Un an cu un buget de maximă austeritate pentru cheltuielile materiale

Data publicării
Categoria

Anul 2011 este un an cu un buget de maximă austeritate în ceea ce privește cheltuielile materiale – aceasta este declarația primarului municipiului Suceava.

Ion Lungu a dat dispoziția de a se constitui o comisie de specialiști de la compartiemntele de monitorizare a activităților publice, energetice sau de investiții. Această comisie va trebui să aibă în viitorul apropiat o primă discuție cu directorii școlilor și a grădinițelor din municipiu. Aceste instituții de învățământ vor fi solicitate să vină cu un program concret de reducere a cheltuielilor materiale și, în special, a utilităților.

Primarul Ion Lungu a declarat că există cheltuieli publice enorme pe care primăria nu le mai poate acoperi. Un exemplu elocvent în acest sens ar fi suma de 10 miliarde de lei vechi ce reprezintă cheltuielile publice pentru luna ianuarie, aiciîncadrându-se iluminatul public, apa caldă și apa rece, salubritate… La data de 31 Martie 2011 este prevăzută o primă evaluare a soluțiilor de reducere de cheltuieli și utilități din școli și grădinițe.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.