Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Condițiile meteo nefavorabile au perturbat desfășurarea lucrărilor din municipiul Suceava

Data publicării
Categoria

Datorită vremii nefavorabile lucrările la cele trei mari proiecte din municipiul Suceava au fost stopate sau s-a lucrat foarte puțin. Acestea sunt: proiectul ISPA, proiectul parcării subterane și cel de reabilitare al podului Burdujeni.

În cadrul conferinței de presă, primarul Ion Lungu a făcut un apel către toți cetățenii orașului Suceava care își doresc să se racordeze la noi noile rețele de termoficare să facă acest lucru până cel târziu la data de 31 Martie 2011. Deoarece au existat cazuri în care după ce deja s-a început repararea străzilor să existe cereri de racordare din partea cetățenilor (de exemplu pe străzile Gheorghe Doja sau 22 Decembrie). Astfel, cererile de branșament la apă și canalizare trebuiesc depuse până la data de 31 Martie 2011.

Datorită vremii geroase lucrările de la parcarea subterană din centrul orașului s-au desfășurat foarte anevois sau au fost întrerupte. În această perioadă primarul Ion Lungu a avut o discuție cu reprezentanții firmei General Construct în ceea ce privește buna desfășurare a acestui proiect. Firma General Construct, câștigătoarea acestui proiect în urma licitației oragnizate de primărie, realizează lucrări nu doar la parcarea subterană, ci și la reabilitarea pavajului pietonal și la repararea străzilor Nicolae Bălcescu și Ciprian Porumbescu.

Lucrările se vor desfășura în mai multe puncte concomitent. Astfel, în primă fază, va fi reabilitat pavajul pietonal de la biserica Sf. Dumitru până pe strada Nicolae Bălcescu. Deoarece întregul bulevard va fi modernizat s-ao hotărât și modernizarea sensului giratoriu de la intersecția străzilor Nicolae Bălcescu și Ana Ipătescu. Primarul municipiului a declarat că, în urma barometrului de opinie realizat în luna decembrie anul 2011, 66% din suceveni consideră că realizarea parcării subterane este un lucru util, 13,9% sunt de părerea că este o idee proastă, iar restul nu s-au pronunțat.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.