Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Un Crin ofilit

Data publicării
Autor
Constantin DURA

Tocmai când mă gândeam şi priveam la sutele de flori expuse în ajunul zilei de 8 Martie, pe lânga voturile fără soţ treceau cei mai democraţi dintre români, membrii PNL. Suflarea penelistă se silea să dea ţării, de 8 Martie, o floare şi mai mulţi grădinari.

Ceea ce şi bătrânul Iliescu a condamnat cu mânie proletară la întrunirea pesedeilor, mult mai democraţii liberali au lăudat-o ca fiind un mare câstig al democraţiei: votul la pachet.

Astfel, pe când soţiile pregăteau de zor prin bucătărie bucate pentru ziua lor, la televizor apare o veste la care nu se aştepta nimeni: a ieşit tot Crin preşedinte.

Întâmplarea aceasta îmi aduce aminte de Caragiale unde, în piesa D’ale carnavalului, câştigătorul premiului era mereu acelaşi, adică poliţaiul. Se pare că francul pus atunci de amărăşteni a fost înlocuit de milioanele domnului cu barba sură, care va flutura mult şi bine deasupra PNL-ului: domnul Patriciu.

Câstigătorul acestei tombole este o floare ofilită din cauza nopţilor pierdute la pocker şi a statului târziu pe la antene şi alte realităţi. PNL-ul a întors vârful săgeţii în jos căci lumea s-a săturat de gurişti care trec pe la Parlament doar ca să mai dea nişte declaraţii pe holuri şi să-şi ia banii.

E primavară, iarăşi primăvară dar e ciudat, când florile înfloresc, una îşi pierde mirosul şi culoarea şi va trebui ţinută în perfuzii din ce in ce mai des.

Ceea ce se va şi întâmpla, căci bani să ai şi imaginea (machiată) se vinde!

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Promo

Comentarii (2)

  1. laz

    frumos spus.Nu merita sa injosim florile comparandu-le cu niste jigodii politice.

    Răspunde

  2. creTzu

    Sa intelegem de aici ca tot ce nu-i Basescu trebuie să piară ? Exista un contestatar mai guraliv, hai sa-l deningram prin asocierea de oameni bogati ( care-s rai daca nu-s regi ai asflatului sau membri in MINISTERE) sau afirmatii irelevante dar care suna grav in urechile clasei muncitoare. Exista un om cu o minima decenta atat de inexistenta in randul politicienilor, trebuie tavalit. Poate discursurile astea merg la prostii care voteaza un FOST COMUNIST ca sa nu vina comunistii sau care râd tâmp când Basescu danseaza cu tigani, bea sau injură pentru ca, nu-i asa, E CA NOI. Uite, Maricica, Băsescu e un marlan ca si mie, trebuie sa-l votam. Va dedic aceasta piesa de inalt standar cultural in preamărirea inaltului conducator : http://www.youtube.com/watch?v=PzXjbGDgiNs

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.