Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Vacanță de poveste, la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Vacanța de vară este în toi, iar prichindeii sunt mari amatori de distracție. Dacă ești în căutarea unor activități captivante pentru ca năzdrăvanii să se bucure din plin de timpul lor liber, atunci destinația ta este Iulius Mall Suceava. Aici poți combina cumpărăturile cu sesiuni de joacă antrenante pentru copilul tău.

Dacă este amator de distracție în aer liber și plin de energie, la trambulinele Fun Jump, amenajate în zona intrării principale a Iulius Mall, cei mici pot face acrobații. În plus, la Bucovina Turism Activ prichindeii pot opta pentru perete de cățărare, trasee de escaladare și minicarturi.

Părinții care își doresc activități interactive pentru copii le pot oferi vizite la Kids Land, de la etajul mall-ului, unde năzdrăvanii pot explora o structură modulară, cu tobogan, trambulină, piscină cu bile, labirint, pod de sfoară, tunel, tiroliana, un spațiu gonflabil și alte atracții.

Ștrengarii care iubesc sesiunile de joacă prelungite, din care să nu lipsească activităţile recreative şi educative, la Hopa Hopa, de la etajul mall-ului, le vor îmbina pe toate. Jocuri electronice, ateliere creative, minidiscotecă și multe altele sunt propunerile de recreere Mischa Kids & Cafe Teen, de la parterul Iulius Mall.

Copiii care vor să își dezvolte talentul la pictură pot să o facă într-un mod inedit, cu nisip colorat, la Red Castle, sau pe planșele Picturi pe Numere, ambele locații fiind situate la etajul mall-ului.

Și pentru cei mai mici dintre ștrengari sunt posibilități multiple de amuzament la Iulius Mall Suceava. Călătorii în vagoanele Trenolino Ride sau minicurse în Miriapod sunt două dintre variante, la etajul mall-ului. În plus, se pot distra și în dispozitivele Automatic Toys, sub forma unor mașinuțe, amplasate la etaj.

Pentru copiii care iubesc cursele de mașini, la Bumper Cars, de la parterul mall-ului, distracția este garantată. Iar dacă lumea virtuală este marea lor pasiune, la Virtual Reality, de la etajul centrului comercial, pot experimenta multiple situații. Și pentru amatorii de jocuri electronice există nenumărate variante: C – Gaming Zone și C&A Connect, la etajul Iulius Mall.

Iulius Mall este destinația preferată și de copiii care iubesc animațiile. Cele mai frumoase filme dedicate prichindeilor și personaje haioase se întâlnesc la multiplexul Cinema City, de la etajul mall-ului, al cărui program include toate noutățile așteptate de cei mici.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.