Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Votează reamenajarea parcului preferat din oraş

Data publicării
Categoria

Clubul Eco-Montan Origini Verzi Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava şi compania de credite de consum Provident Financial România lansează astăzi în Suceava programul Fiecare parc are povestea lui, prin care sucevenii sunt invitaţi să decidă în perioada 6-21 August care este parcul din oraş care are cea mai mare nevoie de reamenajare.

Cele trei parcuri selectate cu ajutorul Primăriei sunt: Parcul Prefecturii, locul de joacă de pe strada Saturn, bloc E28 și locul de joacă de pe strada Măgurei, Cartier Obcini. Parcul care va primi cele mai multe voturi din partea comunităţilor locale va fi reamenajat în septembrie printr-o finanţare asigurată integral de Provident. În plus, compania se va implica activ în reamenajarea parcului câştigător cu peste 30 de voluntari.

Pentru fiecare familie din oraş este important să ştie că există un loc de joacă sau un spaţiu verde unde să se poată relaxa. De aceea mă bucur ca prin programul „Fiecare parc are povestea lui”, locuitorii din Suceava pot decide, în funcţie de nevoile lor, ce să construim împreună, a declarat Nicoleta Robciuc, Manager al Clubul Eco-Montan Origini Verzi Suceava.

Pentru a alege parcul preferat, sucevenii pot intra pe site-ul parcultau.ro sau pot vota pe loc la unul dintre voluntarii Clubului Eco-Montan Origini Verzi care vor fi prezenţi, în perioada 13-19 August 2012, în mai multe zone ale oraşului. În plus, Provident le va oferi clienţilor săi posibilitatea să voteze prin intermediul agenţilor companiei, din confortul propriei locuinţe.

Suntem bucuroşi să putem contribui la dezvoltarea comunităţilor în care clienţii, agenții şi angajaţii noştri trăiesc şi lucrează. Acest proiect s-a născut la iniţiativa angajaţilor noştri care îşi doresc să participe activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii în comunităţile pe care le deservesc. Voluntariatul face parte din modul prin care înţelegem să fim o companie responsabilă. Peste 900 de angajaţi şi agenţi s-au implicat în 2011 ca voluntari în astfel de acţiuni, o bună parte fiind iniţiate chiar de ei, a declarat Ivo Kalik, directorul general al Provident Financial România.

Programul Fiecare parc are povestea lui a fost iniţiat în 2010 şi va continua anul acesta în mai multe oraşe importante din ţară. Parcul din Suceava se alătură altor cinci spaţii amenajate de la lansarea programului, în care au fost implicaţi peste 200 de voluntari Provident şi ONG-uri din Iaşi, Cluj-Napoca, Galaţi, Craiova și Târgu Mureş. În Cluj-Napoca a fost construit de la zero primul parc eco-rustic din ţară.

Provident este singura instituţie financiară din România care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a creditului, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. Provident are acum peste 700 de angajați și colaborează cu circa 3.700 de agenţi independenţi.
Provident Financial România este parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF), care are 2,4 milioane de clienţi în cinci ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi în Mexic, deserviți de peste 6.300 de angajați și peste 28.000 de agenți independenți. IPF este al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrală și de Est și este una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.