Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Radio Top

Prima emisie a staţiei: 6 Decembrie 1991
Frecvenţa: 104 FM

Radio Top Suceava este postul de radio care îmbină într-un mod fericit actualitatea socială, economică, politică, sportivă şi culturală cu formatul muzical – Adult Contemporary. Trebuie de subliniat că Radio Top Suceava nu difuzează deloc muzică românească şi că este axat pe muzică pop, rock şi pop-rock.

Radio Top Suceava este al patrulea post de radio particular, înfiinţat în România, prima zi de emisie fiind 6 Decembrie 1991. Actualmente suntem singurul post de radio din Suceava cu adevărat local (în sensul că nu avem contract de colaborare pe partea de programe cu nici un post de radio din Bucureşti).

La Radio Top Suceava lucrează redactorul şef de la săptămânalul Jupânu’, redactorul sportiv de la Monitorul de Suceava, editorialistul de la Monitorul de Suceava, doi realizatori de emisiuni la televiziunea locală şi colaboratorul Academiei Caţavencu.

Postul nostru de radio se poate recepţiona pe o raza de 35 de kilometri în linie dreapta, atingînd zonele Rădăuţi, Siret, Gura Humorului. În plus Radio Top Suceava se mai poate recepţiona pe Internet şi pe reţeaua televiziunii prin cablu UPC (pe canalul de mică publicitate) şi alte reţele de cablu din judeţ. De curând, Radio Top Suceava este transmis şi în alte reţele de cablu, cele care colaborează cu postul local de televiziune Intermedia Prima TV Suceava.

Contact

Ultima actualizare:

Publicitate

Comentarii (2)

  1. copilu

    e super postul asta de radio. muzica adevarata.

    Răspunde

  2. opincariu misu

    eu sunt cel care te-am mutat de la mobstrat la castor ,va ascult zilnic .succes in continuare . sanatate lui Dodu si lui sorin .Misu O.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.