Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Medoptic

Medoptic este clinica oftalmologică unde se oferă servicii oftalmologice complete, în care se realizează consultaţii şi investigaţii de calitate, se fac intervenţii chirurgicale complexe şi unde fiecare pacient poate să-şi comande ochelarii sau lentilele de contact dorite.

Am urmărit sa creăm un ansamblu medical în care să înglobăm toate serviciile de medicină oftalmologică începând cu consultaţiile curente, periodice, trecând apoi la diagnosticarea corectă şi rapidă a afecţiunilor oculare, la tratamente şi intervenţii chirurgicale complexe menite să redea sănătatea ochilor pacienţilor noştri. Avem experienţa ultimilor zece ani in care am reuşit să reunim în jurul nostru specialişti dedicaţi profesiei şi care reuşesc să impresioneze prin calitatea prestaţiei şi mai ales prin rezultatele obţinute.

Medoptic este clinica oftalmologică și de optică medicală de top, care foloseşte cea mai avansată aparatură şi care oferă soluții complete pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor oculare.

Clienţii nostri au la dispoziţie în momentul de faţă serviciile Medoptic Areni, nume sub care funcţionează fostul centru oftalmologic Oftalens, situat în apropierea Policlinicii Areni şi Medoptic Bucovina, din apropierea Complexului Comercial Bucovina – Complex Moda.

Medoptic

În ambele centre, Medoptic Areni şi Medoptic Bucovina, funcţionează  departamente de optică medicală ultramoderne, care acoperă întreaga paletă de preferinţe, fiind oferite atât produse uzuale, cât şi articole premium şi de lux. Astfel, în domeniul lentilelor, Medoptic oferă garanţia celor mai importanţi producători Hoya, Essilor, Rodenstock, Zeiss, Ital-Lenti, etc., pentru care performanţele optice, confortul şi estetica reprezintă o continuă provocare. În acelaşi timp, ramele de ochelari sunt creaţii ale unor renumiţi designeri: Ray Ban, Vogue, Dolce Gabbana, Versace, Police, Valentino, Anna Hickman, Guess, Furla, Enni Marco, Escada, etc. Ramele, moderne sau clasice, satisfac cele mai exigente cerinte.

De la alegerea ramei şi a lentilelor, şi până la execuţia cu maximă acurateţe a ochelarilor, specialiştii Medoptic consiliază pacienţii şi clienţii în alegerea celor mai bune soluţii de vedere, graţie experienţei obţinute in cei 15 de ani de activitate în domeniul opticii, astfel încât fiecare pereche de ochelari sau de lentile de contact devine parte integrantă a „look-ului” personal, iar conceptul de „a vedea mai bine” este completat de cel de „a fi mai bine văzut”.

Medoptic a făcut posibilă crearea de soluţii pentru toate problemele de vedere, oferind celor care apelează la serviciile noastre şansa de a avea la îndemână cele mai bune remedii oftalmologice.

Garanţia calitaţii este argumentul pentru care tot mai multi oameni vin şi îşi comanda lentilele si ochelarii aici.

Programările se pot face la sediu, telefonic sau on-line.

Contact

Medoptic (Areni)
strada Mihai Viteazul, numărul 54, Suceava, județul Suceava
+4 0330 806 105
Infoline cataractă: +4 0723 999 800.

Medoptic (Bucovina)
strada Stefan cel Mare, numerele 54-56 (Complex Moda), Suceava, județul Suceava
+4 0230 551 093

office@medoptic.ro
http://www.medoptic.ro

Medoptic

Ultima actualizare:

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.