Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

DJ Vlado

Vlad-Alexandru GROSAR sau Vlado, a avut o înclinaţie spre muzică de mic copil. Începând prin a pune muzică de pe casete la o petrecere în 1997 în cadrul unei tabere organizate în Munţii Rarău, apoi în 1998 la o petrecere din Câmpulung Moldovenesc şi în 2001 la un eveniment organizat de Primăria Oraşului Siret pentru tinerii care au împlinit vârsta de 18 ani, a ajuns ca în prezent pasiunea sa să se concretizeze prin a deveni DJ autorizat în anul 2010.

Debutul oficial în cariera de DJ, sub numele de DJ Vlădootz, a avut loc în 2005, iar în 2009 numele de scenă a fost schimbat în „Vlado”, păstrându-şi totuşi acelaşi înţeles (Vlado reprezintă diminutivul numelui Vlad în limbile slave).

De-a lungul timpului a mixat în diferite locaţii din diferite judeţe, atât la zile de naştere (aniversări de 13-19 ani, dar şi de 50 ani), baluri, banchete (clasele a VIII-a, clasele a XII-a, inclusiv ale liceului “Petru Rareş” Suceava), prezentări de modă, cât şi în cluburi/pub-uri/alte locaţii (Club Embargo Iaşi, Club Bogal Paşcani, Plaja Brateş Galaţi, Club Class Botoşani, Club Strikers din Iulius Mall Suceava, Club Arena din Casa de Cultură Suceava, Club Babylon Suceava, Club Vox Suceava, Club For You Suceava, Club 60`s Suceava, Pub La Fierarie Suceava, Pub Old Times Suceava, Patinoarul Artificial Suceava, Hotel Aristocrat Suceava, Hotel Zamca Suceava, Hotel Imperium Suceava, Hotel Brădet Suceava, Complexul Sportiv Naţional Izvorul Mureşului), dar şi la concerte în aer liber şi alte evenimente, dintre care amintim:

  • deschiderea concertului trupei SNAP! la Suceava;
  • deschiderea concertului trupei Alb Negru la Suceava;
  • NIGHT MUSIC – Festival antiviolenţă la Suceava;
  • prezentare de modă Cătălin Botezatu şi lansare magazin cu articole de lenjerie intimă marca La Vie en Rose la Hotel Imperium Suceava.

Ştiind cât de greu este la începutul carierei de DJ şi dorind să-i ajute pe alţi tineri ce aleg să urmeze un drum asemănător, în martie 2008 a înfiinţat Organizaţia Youth Can Do It şi echipa Night Music, ajungând să organizeze evenimente cu muzică electronică dedicate tinerilor, atât în Suceava, cât şi în Iaşi, Botoşani şi Galaţi, în cadrul cărora au fost promovaţi gratuit diverşi tineri DJ debutanţi. A facilitat organizarea de schimburi de experienţe, gratuite dar echipate profesional, ce includ lecţii de DJ, dans pe muzică electronică şi de producţie muzicală şi a încercat constant să ofere alternative decente, dar atractive de petrecere a timpului liber. Având experienţă în management, acumulată atât din cadrul training-urilor europene la care a participat, cât şi din facultatea absolvită, dar mai ales din practică, în prezent deruleaza şi plănuieşte şi alte proiecte dedicate tinerilor.

Vlado abordează toate stilurile muzicale, în funcţie de preferinţele publicului şi de eveniment, dar cele preferate sunt Electro-House şi Dubstep.

Imagini

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.